locked
PLEASE HELP Advanced CRM 2011 Auto Number messed up CRM home page. RRS feed

  • Question

  • I just added the Advanced CRM 2011 Autonumber solution.

    Now when go to my CRM homepage the screen look likes this:

     

    Please vote if you find my post useful. Add me on Skype @ christo.skype1

    Thursday, May 31, 2012 8:51 AM

Answers

  • If you need to recover your sitemap, try this tool http://sitemapeditor.codeplex.com/

    There's an option in 'more actions' to reset your sitemap to default.


    Microsoft Certified Technology Specialist (CRM) GAP Consulting Ltd Microsoft Community Contributor Award 2011

    Thursday, May 31, 2012 10:36 PM

All replies

  • Hi Christo,

    Just open that solution and point the counter Entity to be viewed in some other modules and check.


    Naren

    Thursday, May 31, 2012 12:20 PM
  • Ok well I am affraid it is to late. Messed up everything now.  I deleted the count entity and now get the following error:

    An error has occurred.

    Try this action again. If the problem continues, check the Microsoft Dynamics CRM Community for solutions or contact your organization's Microsoft Dynamics CRM Administrator. Finally, you can contact Microsoft Support. 

    How can I fix this???


    Please vote if you find my post useful. Add me on Skype @ christo.skype1

    Thursday, May 31, 2012 12:23 PM
  • Did you try to uninstall the solution? Did you put it in as managed or unmanaged? You might try contacting Dimaz or xrmbits.com, I think they are the owners of that solution. http://social.microsoft.com/Forums/en-US/crmdeployment/thread/51e63cdd-5f89-4a76-85c0-590c3b7aceb2

    Thursday, May 31, 2012 7:30 PM
  • If you need to recover your sitemap, try this tool http://sitemapeditor.codeplex.com/

    There's an option in 'more actions' to reset your sitemap to default.


    Microsoft Certified Technology Specialist (CRM) GAP Consulting Ltd Microsoft Community Contributor Award 2011

    Thursday, May 31, 2012 10:36 PM
  • Thanx.  My CRM system is back on track.  What a relief.

    Please vote if you find my post useful. Add me on Skype @ christo.skype1

    Friday, June 1, 2012 6:14 AM
  • Hi Christo,

    Sorry for the issue that you were experiencing.

    Did you install the managed or unmanaged solution?


    Dimaz Pramudya | CSG (Melbourne) | http://www.xrmbits.com | dimaz@xrmbits.com If this post answers your question, please click "Mark As Answer" on the post and "Mark as Helpful"

    Friday, June 1, 2012 11:25 AM
  • Hi Dimaz

    I used the unmanaged solution, but it is sorted out now.  By the way can you maybe add a method for substring(index,number)?

    Apart from that it is a great sollution!


    Please vote if you find my post useful. Add me on Skype @ christo.skype1

    Friday, June 1, 2012 11:29 AM
  • Christo,

    Thanks for that. I'll fix the issue with the sitemap on the next release. The managed solution should work fine.

    I'll add the substring(index,number) on the next release as well. Expect this within a week.

    Thanks heaps for your feedback. Really appreciate it.


    Dimaz Pramudya | CSG (Melbourne) | http://www.xrmbits.com | dimaz@xrmbits.com If this post answers your question, please click "Mark As Answer" on the post and "Mark as Helpful"

    Friday, June 1, 2012 12:06 PM
  • Hi Dimaz

    You are more than welcome.  Thank you for your time and effort on the code.  If you are not to busy, please drop me an e mail on the next update.

    christo@prokon.com


    Please vote if you find my post useful. Add me on Skype @ christo.skype1


    Friday, June 1, 2012 12:45 PM