locked
Moving Intranet site from 2000 DC to 2003 Member Server RRS feed

  • Question

  • The site does not work on the new host, I realise that this is due to the site having no credentials to interrogate AD, I have tried numerous rewrites to the code in an attempt to fix this based on information gathered from the web but I must be doing something wrong.

    The 2003 install is fresh along with IIS.

    Where should i ask this?


    Tuesday, March 9, 2010 9:38 AM

Answers

  •  Hello ,

     

    Thank you for your post!  I would suggest posting your question in the IIS Forum located here:  http://forums.iis.net  


    Have a great day!

    Thanks!


    SachinW Tier 2 Application Support Server and Tools Online Operations Team
    • Proposed as answer by SachinW Tuesday, March 9, 2010 10:09 AM
    • Marked as answer by SachinW Wednesday, August 25, 2010 6:46 AM
    Tuesday, March 9, 2010 10:09 AM

All replies

  •  Hello ,

     

    Thank you for your post!  I would suggest posting your question in the IIS Forum located here:  http://forums.iis.net  


    Have a great day!

    Thanks!


    SachinW Tier 2 Application Support Server and Tools Online Operations Team
    • Proposed as answer by SachinW Tuesday, March 9, 2010 10:09 AM
    • Marked as answer by SachinW Wednesday, August 25, 2010 6:46 AM
    Tuesday, March 9, 2010 10:09 AM
  • The site does not work on the new host, I realise that this is due to the site having no credentials to interrogate AD, I have tried numerous rewrites to the code in an attempt to fix this based on information gathered from the web but I must be doing something wrong.

    The 2003 install is fresh along with IIS.

    Where should i ask this?



    Did you repost it in the right forum?
    Tuesday, January 25, 2011 7:53 AM