none
Crystal Reports Login Fails on ExportToDisk RRS feed

  • Question

  • Hi Everyone,

    Using Web Deploy 3.6 I have imported a C# .Net framework 1.1 application from Windows Server 2003 x86 IISv6 to Windows Server 2016 using the following sources:

    https://stackoverflow.com/questions/18385286/windows-server-2012-with-asp-net-1-1

    http://www.uhleeka.com/blog/2009/08/how-to-install-asp-net-v1-1-with-iis7-on-windows-2008-x64/

    I have installed .Net Enterprise Architect 2003 and it installs Crystal Reports runtime 9.1.5000.0

    The 32-bit HTTP application is working with the exception being the Crystal Reports component (error below, ExportToDisk)

    The 32-bit code is writing to C:\windows\sysWOW64\inetsrv\Reports without issue (you can see if delete the file in question) but an error is returned as shown below rather than a "powered by crystal" window with "download this report as a Microsoft Word document"

    Exception Details: CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.LogOnException: Logon failed.
    Source Error: 
    Line 786: if(System.IO.File.Exists("Reports\\Report.doc"))
    Line 787: System.IO.File.Delete("Reports\\Report.doc");
    Line 788: oRptVar.ExportToDisk(CrystalDecisions.Shared.ExportFormatType.WordForWindows, Server.MapPath(".\\Reports")+"\\Report.doc");
    Line 789: hlWordReport.NavigateUrl = "Reports\\Report.doc";
    Line 790: CrystalReportViewer1.ReportSource = oRptVar;

    Source File: c:\inetpub\wwwroot\APPsystem\Appreports.aspx.cs Line: 788

    Stack Trace: 
    [LogOnException: Logon failed.]
    .I(String , EngineExceptionErrorID ) +506
    .D(Int16 , Int32 ) +537
    CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.FormatEngine.Export(ExportRequestContext reqContext) +469
    CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument.ExportToDisk(ExportFormatType formatType, String fileName) +188
    AppSystem.AppReports.GenerateVarsReport(String Var) in c:\inetpub\wwwroot\Appsystem\Appreports.aspx.cs:788
    AppSystem.AppReports.SLAReportB4_Click(Object sender, EventArgs e) in c:\inetpub\wwwroot\Appsystem\Appreports.aspx.cs:1196
    System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +108
    System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +58
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +18
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +33
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +1273

    Prior to the web deploy 3.6 import, I have configured Windows Server 2016 as follows:

    Installed .Net 1.1 framework and Security updates
    Configured DefaultAppPool, .NET CLR Version v1.1.4322, classic managed pipeline mode,Enabled 32-bit applications = true
    NTFS security on the folders c:\inetpub\wwwroot\<>
    Installed MS Visual Studio .Net Enterprise Architect 2003
    Crystal Reports runtime was installed during VS install

    If anyone has come across this issue, please let me know on how you resolved.

    Thanks.

    • Moved by CoolDadTx Monday, November 5, 2018 3:58 PM Third party product
    Monday, November 5, 2018 5:48 AM

All replies

  • Please post questions related to Crystal Reports in their forums. This forum is for C#-specific questions only.

    Michael Taylor http://www.michaeltaylorp3.net

    Monday, November 5, 2018 3:58 PM