none
Problem with Android Emulator

    Question

  • Hello,

    i tried to start with cross-plattform development (not xamarin). I had just a simple layout for android:

    <code>

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
        android:orientation="vertical"
        android:layout_width="match_parent"
        android:layout_height="match_parent"
        android:minWidth="25px"
        android:minHeight="25px">
        <TextView
            android:text="sdfvsdfs"
            android:layout_width="match_parent"
            android:layout_height="wrap_content"
            android:id="@+id/textView1"
            android:textSize="32dp" />
        <Button
            android:text="Button"
            android:layout_width="match_parent"
            android:layout_height="wrap_content"
            android:id="@+id/button1" />
    </LinearLayout>

    </code>

    But the emulator doesnt show the Text. There were few errors on console

    <code>

    09-18 20:13:26.697 W/EGL_emulation( 1263): eglSurfaceAttrib not implemented
    09-18 20:13:26.701 D/OpenGLRenderer( 1263): Enabling debug mode 0
    09-18 20:13:26.717 D/dalvikvm( 1263): GC_CONCURRENT freed 94K, 5% free 3351K/3524K, paused 2ms+1ms, total 4ms
    09-18 20:13:26.717 D/dalvikvm( 1263): WAIT_FOR_CONCURRENT_GC blocked 1ms

    </code>

    What is the problem?

    thanks

    Peter


    Sunday, September 18, 2016 6:34 PM

Answers

All replies