locked
WEB PUBLISHING PIPELINE - CANNOT BUILD PACKAGE FROM command line using MSBUILD RRS feed

  • Question

  • Project publishes fine inside VS2010

    Pubilsh Profile Settings that work inside VS2010:

    Method: Web Deploy
    Service URL: http://remoteomputer/MsDeployAgentService
    Site/Application: MSDeploySample
    Mark an IIS application on destination
    Leave extra files on destionation (do not delete)
    username and password entered

    MSBUILD command that returs error:

    msbuild MSDeploySample.sln /p:Configuration=Release;
    DeployOnBuild=true;
    DeployTarget=MSDeployPublish;
    MSDeployServiceUrl=remotecomputer/MsDeployAgentService;
    DeployIisAppPath="MSDeploySample";
    MSDeployPublishMethod=WMSVC;
    Username=DOMAIN\USER;
    Password=password

    Build FAILED.

    "C:\Users\itsp5\Documents\Visual Studio 2010\Projects\MSDeploySample\MSDeploySa
    mple.sln" (default target) (1) ->
    "C:\Users\itsp5\Documents\Visual Studio 2010\Projects\MSDeploySample\MSDeploySa
    mple\MSDeploySample.csproj" (default target) (2) ->
    (MSDeployPublish target) ->
      C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\VisualStudio\v10.0\Web\Microsoft.Web
    .Publishing.targets(3847,5): error : Web deployment task failed.(Could not comp
    lete the request to remote agent URL 'https://urs11185v1/MsDeployAgentService:8
    172/msdeploy.axd?site=MSDeploySample'.) [C:\Users\itsp5\Documents\Visual Studio
     2010\Projects\MSDeploySample\MSDeploySample\MSDeploySample.csproj]
    C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\VisualStudio\v10.0\Web\Microsoft.Web.P
    ublishing.targets(3847,5): error : This error indicates that you cannot connect
     to the server. Make sure the service URL is correct, firewall and network sett
    ings on this computer and on the server computer are configured properly, and t
    he appropriate services have been started on the server. [C:\Users\itsp5\Docume
    nts\Visual Studio 2010\Projects\MSDeploySample\MSDeploySample\MSDeploySample.cs
    proj]

    Problem:

    'https://urs11185v1/MsDeployAgentService:8172/msdeploy.axd?site=MSDeploySample'.)

    I do not know where it got the HTTPS and the 8172 port from.  The server is HTTP and the port is the defalut port 80.

    thanks

    • Moved by Cathy Kong Monday, April 4, 2011 3:48 AM post in wrong forum (From:Team Foundation Server - General)
    Friday, April 1, 2011 4:36 PM

Answers

  • Hi Scott8121,

    Thanks for posting the issue here!

    I think this issue is more related with ASP.NET.

    It's likely to get quicker and better responses to ASP.NET issues at http://forums.asp.net where ASP.NET experts live in.

    Hope it helps!


    Cathy Kong [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    • Marked as answer by Scott8121 Thursday, February 14, 2013 11:50 PM
    Monday, April 4, 2011 3:42 AM