none
Missing Biography from Thread Posts

    Question

  • I noticed my Biography no longer shows in posts but it still shows in my profile.

    Has this been reported yet?

    Is anyone reviewing this issue?

    Is there a known cause?

    Is there an ETA for the fix?

    Thank you!!!


    Chris Ward

    Tuesday, August 26, 2014 6:11 PM

Answers

  • You should find it here under My Settings

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    • Proposed as answer by Mike Laughlin Tuesday, August 26, 2014 8:02 PM
    • Unproposed as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:27 PM
    • Marked as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:28 PM
    Tuesday, August 26, 2014 7:08 PM
    Moderator
  • Look under My Settings not in My Profile

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    • Proposed as answer by Mike Laughlin Tuesday, August 26, 2014 8:02 PM
    • Marked as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:29 PM
    Tuesday, August 26, 2014 8:01 PM
    Moderator
  • Hi,

    That's your profile page, but the signature is actually set using 'My settings' from the 'Quick Access' dropdown.

    Click on the 'Quick Access' link under the 'Ask a question' button and then choose 'My settings':

    You can adjust what appears under each post by changing what's shown in the 'Profile signature' field and then clicking 'Save changes'.


    EDIT: Slow on submit, see above.

    Don't retire TechNet! - (Don't give up yet - 12,950+ strong and growing)

    • Edited by Mike Laughlin Tuesday, August 26, 2014 8:03 PM
    • Marked as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:29 PM
    Tuesday, August 26, 2014 8:02 PM
  • Hi Chris,

    I think you have to use HTML to get those line breaks, I think that a </br> should work. I'm not going to go look or experiment with mine though, because as Mike says, my sig will get mangled and I don't want to have to fix it yet again.


    ~~Bonnie DeWitt [C# MVP]

    http://geek-goddess-bonnie.blogspot.com

    • Marked as answer by KCDW Tuesday, September 2, 2014 3:49 PM
    Sunday, August 31, 2014 12:22 AM

All replies

  • Are you asking about the flyout here? I don't think there is any provision or place holder for that info on this object.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Tuesday, August 26, 2014 6:20 PM
    Moderator
  • Thank you for your response.

    You see where you have your disclaimer???

    That is in your Bio of your profile right?

    My Bio was showing at least as recently as last week. Now it is gone. (I changed it on 8/22/2014) It was showing on posts on Friday but I haven't noticed it since. Today I noticed it isn't there.


    Chris Ward

    Tuesday, August 26, 2014 6:48 PM
  • No, that is part of the signature line. I think there are issues with the profile editor that wipes out the sig line. You probably will just need to re-add your signature back in.

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.


    Tuesday, August 26, 2014 6:51 PM
    Moderator
  • There is no section titled signature line only;

    Avatar
    Display Name
    Professional Detail
    Biography
    Website
    Social Media Connection
         Twitter
         Faceboob
         LinkedIn
         XING

    And like I said the Bio used to show. Perhaps the Bio is the signature line???


    Chris Ward

    Tuesday, August 26, 2014 7:05 PM
  • You should find it here under My Settings

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    • Proposed as answer by Mike Laughlin Tuesday, August 26, 2014 8:02 PM
    • Unproposed as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:27 PM
    • Marked as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:28 PM
    Tuesday, August 26, 2014 7:08 PM
    Moderator
  • This is what I have at the bottom of my Profile page - No signature line...


    Chris Ward

    Tuesday, August 26, 2014 7:14 PM
  • IE10

    Chris Ward

    Tuesday, August 26, 2014 7:14 PM
  • Look under My Settings not in My Profile

     

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    • Proposed as answer by Mike Laughlin Tuesday, August 26, 2014 8:02 PM
    • Marked as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:29 PM
    Tuesday, August 26, 2014 8:01 PM
    Moderator
  • Hi,

    That's your profile page, but the signature is actually set using 'My settings' from the 'Quick Access' dropdown.

    Click on the 'Quick Access' link under the 'Ask a question' button and then choose 'My settings':

    You can adjust what appears under each post by changing what's shown in the 'Profile signature' field and then clicking 'Save changes'.


    EDIT: Slow on submit, see above.

    Don't retire TechNet! - (Don't give up yet - 12,950+ strong and growing)

    • Edited by Mike Laughlin Tuesday, August 26, 2014 8:03 PM
    • Marked as answer by KCDW Tuesday, August 26, 2014 8:29 PM
    Tuesday, August 26, 2014 8:02 PM
  • Thank you!!!

    Just forgot and was making changes in the wrong place. Of course it wouldn't show up as expected because I was expecting the wrong thing.

    tsk, tsk, tsk!!!


    Chris Ward

    Tuesday, August 26, 2014 8:30 PM
  • =]

    Just be aware that if you put any HTML in your signature you'll need to make sure that the tags look right each time you make any future changes in 'My settings'. For some reason the tags get mangled each time you open the page.


    Don't retire TechNet! - (Don't give up yet - 12,950+ strong and growing)

    Tuesday, August 26, 2014 8:36 PM
  • Is there a way to get a Character like chr(10) to break the lines across the display like

    Chris Ward - MCC 2012 Award.
    If a post helps you please mark as such to the left of the post.
    If a post answers your question please mark as such below the post.
    Thank you!!!


    Chris Ward - MCC 2012 Award... If a post helps you please mark as such to the left of the post. If a post answers your question please mark as such below the post. Thank you!!!

    Tuesday, August 26, 2014 8:37 PM
  • Hi Chris,

    I think you have to use HTML to get those line breaks, I think that a </br> should work. I'm not going to go look or experiment with mine though, because as Mike says, my sig will get mangled and I don't want to have to fix it yet again.


    ~~Bonnie DeWitt [C# MVP]

    http://geek-goddess-bonnie.blogspot.com

    • Marked as answer by KCDW Tuesday, September 2, 2014 3:49 PM
    Sunday, August 31, 2014 12:22 AM
  • Thank you Bonnie!!!


    Just takes a click to give thanks to a helpful post or answer to your question.
    Please vote “Helpful” or Mark as “Answer” as appropriate.
    Chris Ward
    Microsoft Community Contributor 2012

    Tuesday, September 2, 2014 3:50 PM
  • You're welcome, Chris! Glad I could help!

    ~~Bonnie DeWitt [C# MVP]

    http://geek-goddess-bonnie.blogspot.com

    Tuesday, September 2, 2014 6:00 PM