none
BOLD not working RRS feed

Answers

All replies

  • It was reported as fixed, but recently got broken again. Search this forum, that problem was discussed recently.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 2:02 PM
    Moderator
  • This is the related thread

    BTW, I do not see my reply in your thread when I view forum's threads.


    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Friday, December 14, 2012 3:04 PM
    Moderator
  • UPDATE: I resubmitted this as a bug request just in case they thought they fixed it.

    Like when we went through the issue/thread Naomi mentioned, I went to that forum you linked to and tried to repro. I see bold there fine. So it's only an issue with some users where you don't see bold but I do. Strange.

    Thanks!


    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Customer Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Wednesday, December 19, 2012 4:42 AM
    Owner
  • Hi Ed,

    Thanks for your attention, but I couldn't see the BOLD font style in your reply, can you?

    I'm using IE 9 and IE 10 on multiple machines.


    Max Meng
    TechNet Community Support

    Wednesday, December 19, 2012 4:50 AM
  • Well, interesting, in some 3rd-party browsers it works. (And some doesn't.)


    Max Meng
    TechNet Community Support

    Wednesday, December 19, 2012 4:55 AM
  • I see UPDATE in bold in Ed's message. I am using Google Chrome.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Wednesday, December 19, 2012 4:57 AM
    Moderator
  • I see UPDATE in bold in Ed's message. I am using Google Chrome.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Thanks Naomi, yes, I can also see the BOLD font in this post, or the other posts in this forum category, but in some other categories, the BOLD font isn't working.

    And, actually, in such category, Google Chrome also doesn't work:

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/outlook/thread/c812513d-8fda-435c-be1f-8db723c95220


    Max Meng
    TechNet Community Support

    • Edited by Max Meng Wednesday, December 19, 2012 5:10 AM
    Wednesday, December 19, 2012 5:09 AM
  • You're right, it's not working in that thread for me either. 

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Wednesday, December 19, 2012 5:14 AM
    Moderator
  • Works for me in IE8. We found in the other thread that Naomi linked to that it didn't make any sense. Some users just couldn't see bold. I could see it in any browser on any forum. Strange.

    Thanks!


    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Customer Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Wednesday, December 19, 2012 5:27 AM
    Owner
  • Yes, strange, it doesn't work on my IE8.


    Max Meng
    TechNet Community Support

    Wednesday, December 19, 2012 5:45 AM
  • No bold there with IE 9, Firefox or Opera. Bold visible with IE 9 compatability view.

    Though if you change to compatability view, you get scrollbars overlapping code snippets.

    Wednesday, December 19, 2012 10:31 AM
  • No bold there with IE 9, Firefox or Opera. Bold visible with IE 9 compatability view.

    Though if you change to compatability view, you get scrollbars overlapping code snippets.

    Thanks a lot sipla, I haven't thought of Compatibility View. It works!

    But I couldn't consider this issue as solved, because I don't want to click the Compatibility View button (to check if there would be BOLD fonts) for each page I open.

     

    Using IE 9 or IE 10, I changed the Browser Mode to IE 8, it didn't work. But if I changed the Browser Mode to IE 7, it worked. Just as the Compatibility View.

    It seems that the Font format only compatible with IE 7 or earlier.


    Max Meng
    TechNet Community Support

    Thursday, December 20, 2012 1:50 AM