locked
Queue stopped receiving email RRS feed

  • Question

  • Hi, I have a queue which stopped working yesterday. When I check access in router config manager, everything seems to be fine. All the other queues work normally. I turned on tracing on email router and see the following messeges repeat:

    #20669 - Checking for e-mail messages to process in mailbox <myMailbox>.
    #1866 - Checking the e-mail message with subject "mySubject[trackid=JN55150860]" in mailbox <myMailbox> for delivery to https://mycrm.com/CRM.
    #49073 - Validating the e-mail message with subject "mySubject[trackid=JN55150860]" from emailaddress@gmail.com to <myMailbox> for delivery to https://mycrm.com/CRM.
    Removed email [mySubject[trackid=JN55150860]] from hashtable, hashtable.count = 40
    #19780 - Closing mailbox <myMailbox>

    Any idea?

    Thanks in advance


    Zarko

    Tuesday, July 9, 2013 9:46 AM

All replies

  • Hi, I have the same issue. Did you find a solution for it?

     
    Thursday, January 2, 2014 4:12 PM
  • Search that email in the mailbox and move it to a different location e.g. into a temporary sub folder.

    Restart the email router and check if the emails are now flowing into CRM for that Queue.

    Thursday, January 2, 2014 6:53 PM
  • Hi,

    We've had problems with no emails being processed where the problem was an unusual character in the email address or subject (probably subject). Have a look in the mailbox for some "weird" subject.

    Regards


    Rickard Norström Developer CRM-Konsulterna
    http://www.crmkonsulterna.se
    Swedish Dynamics CRM Forum: http://www.crmforum.se
    My Blog: http://rickardnorstrom.blogspot.se

    Friday, January 3, 2014 7:27 AM