none
failed to summit MPI application builded with 64-bit binary code RRS feed

  • Question

  • I have an application running on Windows HPC 2008. There is no problem with 32-bit binary code. However, I can not submit the job for 64-bit binary code. It was release build with amd64 msmpi.lib. I can run the code on one node through mpiexec command. However, if I submit the job on multiple node it failed with following error message.

    Aborting: failed to launch '\\TDCMFCPWOPHpF01\HPC_APPS\rluo\mpi_demo_64.exe' on TDCMFCPWOPCNA01
    Error (14001) The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail.
    Thursday, November 5, 2009 9:24 PM

Answers

  • make sure that you have deployed msvcrt*.dll for x64 bit on the cluster.
    • Proposed as answer by Lio Tuesday, November 24, 2009 7:52 AM
    • Marked as answer by R. Roger Wednesday, November 25, 2009 4:34 AM
    Sunday, November 15, 2009 6:22 PM

All replies

  • make sure that you have deployed msvcrt*.dll for x64 bit on the cluster.
    • Proposed as answer by Lio Tuesday, November 24, 2009 7:52 AM
    • Marked as answer by R. Roger Wednesday, November 25, 2009 4:34 AM
    Sunday, November 15, 2009 6:22 PM
  • Thanks lot for your reply. In fact, the problem is that the support team forgot to install C run time on one node.
    Wednesday, November 25, 2009 4:38 AM
  • Hello. I have the same issue and I am not too computer savvy. Can you please tell me how to fix this? Thank you
    Monday, February 15, 2010 7:40 PM