locked
HP ex470 webshare unable to login RRS feed

  • Question

  •  

    I'll run down the facts..

     

    EX470 new out of the box worked well and I was able to access via web port forwarding and used TZO with SSL forwarding and doman name and  Webshare with the photo's worked well - to set up and log in no problem. I reloaded the EX470 server recovery Disk and now can use the HP web pages.

    I have an a webshare manager set up etc.. Doman and router have green check marks and I CAN login remotely to the HP MediaSmart Server Web Site but the same user set up as a webshare manager CAN NOT log into the HP Mediasmart server webshare or HP Media Smart Server Home Page from the HP MediaSmart Server Web Site page.

    Any idea's, HP support is not working ran though the usual issues and this did work correctly out of the box so I know how to set this up.

     

     

    I preformed a reload of the WHS as per the instructions, multiple times and on multiple computers. with firewalls on and off server and host computers.using my TZO web name or URL //hpserver/home

     

    But I keep coming up with the following:

     

    I can log into WHS normally using the top login button, but when I select the WebShare link on the login page it takes me to another login web page. I enter the user name and pw of the account that has permission to mage Webshre photos and I get login name or password not correct, or words to that effect.

     

    From what I've learn is this and Itunes are a HP add on to the WHS program.

    this seems to be a web site / permission issue perhaps a setting in IIS.

    Other than this issue everything work proerly, I tunes don't use BTW.

     

    Anyone have this issue after reloading -bottom choice- not recovery of WHS with a HP EX470?

    Monday, April 7, 2008 1:19 PM

Answers

  •  

    DIR-625 router doesn't play well with the EX470. I auto assigned a IP address the tried a reserved IP address. The only thing that works is to go into the WHS and manually set an IP address and forward the ports in the router.

    Thursday, April 10, 2008 10:49 AM

All replies

  •  fairclge wrote:

     

    I'll run down the facts..

     

    EX470 new out of the box worked well and I was able to access via web port forwarding and used TZO with SSL forwarding and doman name and  Webshare with the photo's worked well - to set up and log in no problem. I reloaded the EX470 server recovery Disk and now can use the HP web pages.

    I have an a webshare manager set up etc.. Doman and router have green check marks and I CAN login remotely to the HP MediaSmart Server Web Site but the same user set up as a webshare manager CAN NOT log into the HP Mediasmart server webshare or HP Media Smart Server Home Page from the HP MediaSmart Server Web Site page.

    Any idea's, HP support is not working ran though the usual issues and this did work correctly out of the box so I know how to set this up.

     

     

    I preformed a reload of the WHS as per the instructions, multiple times and on multiple computers. with firewalls on and off server and host computers.using my TZO web name or URL //hpserver/home

     

    But I keep coming up with the following:

     

    I can log into WHS normally using the top login button, but when I select the WebShare link on the login page it takes me to another login web page. I enter the user name and pw of the account that has permission to mage Webshre photos and I get login name or password not correct, or words to that effect.

     

    From what I've learn is this and Itunes are a HP add on to the WHS program.

    this seems to be a web site / permission issue perhaps a setting in IIS.

    Other than this issue everything work proerly, I tunes don't use BTW.

     

    Anyone have this issue after reloading -bottom choice- not recovery of WHS with a HP EX470?

     

     

    OK figured out that is somehting with the Dlink DIR625 router. removed the router and just had the lap top and MSS it the web page worked, put the router back in and it stops working.. t/s continues.

    Wednesday, April 9, 2008 11:34 AM
  •  

    DIR-625 router doesn't play well with the EX470. I auto assigned a IP address the tried a reserved IP address. The only thing that works is to go into the WHS and manually set an IP address and forward the ports in the router.

    Thursday, April 10, 2008 10:49 AM