none
CRM forum search does not work 4 months on RRS feed

  • Question

  • I did post  to http://social.microsoft.com/Forums/en-US/reportabug/thread/dc963a9c-e207-4764-b97e-f56ebb333305 but no-one answered maybe because the topic has a tick against it?

    The search does not work in any of the crm forums,  cut and paste the title of any of the topics in to the search bar and it does not find them.

    Please, please please take a look, this is getting silly four months on....
    Friday, May 29, 2009 9:38 AM

Answers

All replies

  • 22 views and not a single reply. does anyone actually post help here?
    Friday, May 29, 2009 11:28 AM
  • I see it is now working all of a sudden, has someone just fixed it?
    Friday, May 29, 2009 12:27 PM
  • > 22 views and not a single reply. does anyone actually post help here?

    Don't be in so much of a hurry. I expected when I saw this that you had been waiting for weeks. In fact you posted the above less than 2 hours after you posted your original post.


    WSS FAQ sites: http://wssv2faq.mindsharp.com and http://wssv3faq.mindsharp.com
    Total list of WSS 3.0 / MOSS 2007 Books (including foreign language) http://wssv3faq.mindsharp.com/Lists/v3%20WSS%20FAQ/V%20Books.aspx
    Friday, May 29, 2009 12:46 PM
  • I have been waiting weeks, first post about this was 19th February with followup posts in april, may and yesterday.
    Friday, May 29, 2009 1:47 PM
  • And now it has stopped finding things again, cut and pste any thread title and it won't find it.
    Some kind of intermittent fault?
    Friday, May 29, 2009 1:53 PM
  • technonath wrote:
    > The search does not work in any of the crm forums, cut and paste the title of
    > any of the topics in to the search bar and it does not find them.
    >
    > Please, please please take a look, this is getting silly four months on....

    Just use Google or Live Search.

    --
    David Wilkinson
    Visual C++ MVP
    Friday, May 29, 2009 2:38 PM
  • Hi,

    We've had issues with Forums search during February to Mid-March timeframe. Since then threads have been indexed appropriately. I've noticed that you're still unable to search against CRM forums (http://social.microsoft.com/Forums/en-US/reportabug/thread/dc963a9c-e207-4764-b97e-f56ebb333305). I replied back to the other thread and reported a bug on this.

    Thanks.


    STO Forums Test Lead
    Friday, May 29, 2009 10:12 PM
  • Hi Don,

    I did some more testing, most older threads seem to show up fine now, but anything from the last 7 days is hit & miss
    here are some examples:-


    Observing Business Closures
    Gagandeep.Singh Thursday, June 04, 2009 9:23 AM

    is not found (june 4th)

    Starting MS CRM development - some questions

    GSS1 Sunday, June 07, 2009 7:13 PM

    is found (june 7th newer than the 4th yet found )


    Quote Plugin / Addin
    Dave Challen Friday, June 05, 2009 8:24 PM

    is not found  (june 5th older than the 7th yet not found)

    bling/windows live gives the same results.

    Wednesday, June 10, 2009 3:28 PM
  • Is there any update on this? I went to all the effort of doing some test as you asked.
    Monday, June 15, 2009 12:46 PM
  • Hi,

    Threads are probably still being indexed. Let me check on this...
    STO Forums Test Lead
    Monday, June 15, 2009 9:06 PM