locked
the big proplem in MCP member site RRS feed

  • Question

  • After filling in all the necessary information (MCP  ID & ACCESS ID in Mcp member site ) and clicking the "next" button i see that the site is trying to load for a while but then nothin happens. (no error messages)

    OPS.....

    Monday, December 20, 2010 12:39 PM

Answers

  • Keep in mind that it may not be the site, but the ISP or connection that you're using.  Oft times that's the culprit, rather thanthe actual site itself.
    • Marked as answer by Rubel Khan Monday, January 10, 2011 4:59 PM
    Monday, December 20, 2010 1:17 PM
    Answerer
  • Also I have found on a lot of the MS sites if I am using a browser other than IE I lose functionality
    Dave Lawlor
    I offer advice as is, and you use that advice at your own risk. I am not in your environment so I may not infer everything that is going on there from your post/question. Use common sense if you know this advice conflicts with your environment.
    • Marked as answer by Rubel Khan Monday, January 10, 2011 4:59 PM
    Monday, December 20, 2010 2:18 PM
    Answerer
    • Marked as answer by Rubel Khan Monday, January 10, 2011 4:59 PM
    Tuesday, December 21, 2010 7:41 PM

All replies

  • Keep in mind that it may not be the site, but the ISP or connection that you're using.  Oft times that's the culprit, rather thanthe actual site itself.
    • Marked as answer by Rubel Khan Monday, January 10, 2011 4:59 PM
    Monday, December 20, 2010 1:17 PM
    Answerer
  • Also I have found on a lot of the MS sites if I am using a browser other than IE I lose functionality
    Dave Lawlor
    I offer advice as is, and you use that advice at your own risk. I am not in your environment so I may not infer everything that is going on there from your post/question. Use common sense if you know this advice conflicts with your environment.
    • Marked as answer by Rubel Khan Monday, January 10, 2011 4:59 PM
    Monday, December 20, 2010 2:18 PM
    Answerer
  • I used different computers and web browsers, delete cookies and History but nothing happens in mcp member site 
    After filling in all the necessary information (MCP id & Access code in mcp member site http://mcp.microsoft.com/mcp )  and clicking the "next" button i see that the site is trying to load for a while but then nothin happens. (no error messages)
    Tuesday, December 21, 2010 5:39 PM
  • Is this on the same internet connection?
    Tuesday, December 21, 2010 7:17 PM
    Answerer
    • Marked as answer by Rubel Khan Monday, January 10, 2011 4:59 PM
    Tuesday, December 21, 2010 7:41 PM