locked
ACTIVATION-AGAIN & AGAIN & AGAIN... RRS feed

  • Question

  • This is RIDICULOUS!!! When I installed Vista, it automatically activated just fine on install! Even said on one screen "Activated"! A while later I get a msg stating Im not using a GENUINE COPY and need to activate, so I did so AGAIN.  AND.... A while later... the same story!  This time saying that I may have software installed that is not compatible with vista, that I need to figure out which program it is, uninstall it, and... reactivate vista now for a "3rd" time! I dont think so! That is Windows problem, not mine! and my GENUINE, PAID FOR COPY OF VISTA should NOT quit working just because they don't have their s@%* together and continually release copies of software long before its ready and then go back and fix it later (supposedly, a lot of times, the problem(s) get worse, or new ones created) with updates!!!

     

    My problems began, as I recall, after I installed new ram mem cards! NOT SOFTWARE!

     

     

    Friday, April 11, 2008 5:08 PM

Answers

  •  

    In order to recieve the best support, we request all users initially download and run the Genuine Diagnostics tool at this link http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=52012. Click "Continue" click the Windows tab, click the "Copy" button, then paste the report into a response message in this thread.


    If you do not have access to the Start Button:

    1) Login to Vista and Click the option that brings up Internet Explorer.

    2) Type: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=52012 into the browser address bar.

    3) A window will come up asking if you want to Run or Save, Select Run

    4) When the program runs, Click the Continue button, then click the Copy button.

    5) Return to this thread by Typing: http://forums.microsoft.com/Genuine/ShowPost.aspx?PostID=3162042&SiteID=25 into the browser address bar.

    6) In a reply post, Paste the Diagnostic Report.

     

    Darin Smith

    WGA Forum Manager

    Friday, April 11, 2008 8:47 PM