none
I am trying to deploy a game to XBOX and I keep getting the WWAHOST.exe error RRS feed

  • Question

  • Hi there, 

    I am trying to debug a game on the XBOX one. I keep getting this error. 

    I can't seem to find any documentation on the topic. 


    The program '[5664] WWAHost.exe' has exited with code 1073807364 (0x40010004).

    Thanks.

    • Moved by Weiwei Cai Monday, November 20, 2017 5:58 AM not Unit Test issue
    Sunday, November 19, 2017 6:04 PM

All replies

  • Hi friend,

    Welcome to our unit testing forum, as the name says it's for Unit testing.

    Based on your description, you could post you issue on Xbox forum.

    Thanks for your understandings.

     

    Best regards,

    Fletcher


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.


    • Edited by Fletch Zhou Monday, November 20, 2017 3:09 AM
    Monday, November 20, 2017 3:09 AM
  • I'd ask for help over here.

    http://xboxforums.create.msdn.com/forums/

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Monday, November 20, 2017 3:13 PM
    Moderator