none
Forum randomly changes language RRS feed

  • Question

  • Fairly frequently, though not always, these forums randomly change language when I select the "J N Brand's threads" link on the right. As long as I navigate through anywhere else it's fine but then I go to my threads and the language just changes randomly (although it does seem to have a preference for hebrew). This happens on multiple browsers and platforms (IE, firefox, Chrome, windows, linux etc.) but not consistently.

    Any idea why?

    Tuesday, May 21, 2013 10:27 AM

Answers

All replies

  • We have seen foreign characters before, but I believe this is different. I was able to duplicate you experience. I had a thread open when I clicked on the "Richard Mueller's threads" link just below my avatar, as in this image:

    Then my langauge changed to what appears to be Chinese, as seen in this image:

    Is this what you experience? I got this to happen to me twice, but not always.


    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Tuesday, May 21, 2013 11:53 AM
    Moderator
  • That's exactly the phenomenon I experience.
    Tuesday, May 21, 2013 12:45 PM
  • Great!

    I submitted this as a bug request. Thanks!


    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Customer Program Manager (Blog, Small Basic, Wiki Ninjas, Wiki)

    Answer an interesting question? Create a wiki article about it!

    Friday, May 24, 2013 11:11 PM
    Owner
  • Thanks, Bug 1237206 had been filed.

    Regards, Jundan

    Friday, May 24, 2013 11:51 PM
  • I'm also experiencing this problem.  Today's language of the day seems to be Korean.  Windows 7 x64 IE9 x86.  I clicked the link to see my threads which had "ko-KR" in the address.  I manually changed it to en-US and then everything looked good again. 



    • Edited by -Nick Wednesday, July 24, 2013 1:35 PM
    Wednesday, July 24, 2013 1:32 PM