locked
It says it's genuine, but can't use media 11 RRS feed

  • Question

  • Hi, 

    I keep getting a window that tells me I need to validate, I do sucessfully put still can't use any windows music, media player etc....what to do?

    Diagnostic Report (1.7.0066.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: N/A
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-GDTF9-B9QW7-BBVH6
    Windows Product Key Hash: 5kEO8pH8rfJkr7/tAGdnxv6zALo=
    Windows Product ID: 76487-OEM-2211906-00806
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.med
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {4016E2BC-2C64-4217-91FD-391EDEF02F52}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.59.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-171-1
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: 0
    File Exists: Yes
    Version: 1.7.17.0
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 100 Genuine
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: 025D1FF3-171-1

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Prompt
    Run ActiveX controls and plug-ins: Prompt
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Prompt
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{4016E2BC-2C64-4217-91FD-391EDEF02F52}</UGUID><Version>1.7.0066.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.med</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-BBVH6</PKey><PID>76487-OEM-2211906-00806</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-477293424-1526994620-3195162824</SID><SYSTEM><Manufacturer>Gateway                         </Manufacturer><Model>832GM                           </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Intel Corp.</Manufacturer><Version>SE91510J.15A.2300.2005.0215.1823</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20050215000000.000000+000</Date><SLPBIOS>Gateway,Gateway,Gateway,Gateway</SLPBIOS></BIOS><HWID>1C483F470184406D</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Central Standard Time(GMT-06:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>2</stat><msppid></msppid><name>Gateway</name><model>832GM</model></SBID><OEM/><BRT/></MachineData><Software><Office><Result>100</Result><Products><Product GUID="{91120409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office Standard Edition 2003</Name><Ver>11</Ver><Val>4327C0FD8AE786A</Val><Hash>8OfR/dC5QSPzXAirxKTueN4YqTQ=</Hash><Pid>70141-053-6910685-56495</Pid><PidType>1</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Saturday, January 12, 2008 10:00 PM

Answers

All replies

  • Hello acscompany,

     

    From your diagnostic results it appears both your Office Suite and Windows are both genuine, please visit this website: http://www.microsoft.com/genuine/diag/ , run the diagnostics and have it repair any issues it may find.  Next please visit http://www.microsoft.com/genuine/ and click on both the Windows and Office validation buttons.  If any of these fail validation please copy/paste the results and reply to this thread.  If both of these steps work without reporting any issues or problems please reply with the error you receive when attempting to use WMP 11.

     

    Thank you,

    Matt Prall, MS
    WGA Forum Manager

     

    Monday, January 14, 2008 5:58 PM
  • I did as you instructed, which had already done over and over.

    Everything "passed" and I still can't get into any window programs still.

    I do not get any error report, It just keeps telling me to validate.

    Help! 

     

    Monday, January 14, 2008 7:23 PM
  • Hello acscompany,

     

    Can you please provide us with the exact error message you receive when attempting to use Windows Media Player 11?

     

    Thank you,

    Matt Prall, MS
    WGA Forum Manager

    Monday, January 14, 2008 7:27 PM
  • I wish I could give you an error message but all I get is the window that says I need to verify that I have genuine windows.

    Each time I try to validate and each time windows says "thank you" and "you now can access...." Should I just go ahead and restore Windows?

    Helllllllllllllllpppppppppppppp Me.

    Tammy 

    Wednesday, January 16, 2008 1:30 AM
  • Hello acscompany,


    I'm sorry to hear that did not resolve your issue, at this point it appears to be a Windows Media Player 11 issue and not a WGA issue.  I would suggest uninstalling Windows Media Player 11, and then revalidate windows at http://www.microsoft.com/genuine/ and then reinstall Windows Media Player 11.  If this does not resolve your issue I would suggest posting in the Windows XP General Forum here: http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone/newsgroups/reader.mspx?dg=microsoft.public.windowsxp.general&lang=en&cr=US.

     

    Thank you,

    Matt Prall, MS
    WGA Forum Manager

    Wednesday, January 16, 2008 4:40 PM