none
Re: validated Genuine & still get not genuine message on pc RRS feed

  • Question

  • Hi - I got the very same problem :

     

    I did what you said, and here is the result:

     

    Diagnostic Report (1.7.0012.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Detailed Status: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-4MD8R-F99YX-3TKXT
    Windows Product Key Hash: u6HiEWcN1oqwCFQWCM0lNO9ZBOM=
    Windows Product ID: 76487-640-5561864-23725
    Windows Product ID Type: 1
    Windows License Type: Volume
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.pro
    ID: d575b728-5062-4ca0-96e7-e6c2741b46df
    Is Admin: Yes
    AutoDial:
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.17.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: 10
    File Exists: Yes
    Version: 1.7.17.0
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics:

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>d575b728-5062-4ca0-96e7-e6c2741b46df</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.pro</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-3TKXT</PKey><PID>76487-640-5561864-23725</PID><PIDType>1</PIDType><SID>S-1-5-21-1004336348-1770027372-682003330</SID><SYSTEM><Manufacturer>MSI</Manufacturer><Model>MS-7252</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends Inc.</Manufacturer><Version>080013 </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20060724000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>AA6131770184C056</HWID><UserLCID>0406</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Romance Standard Time(GMT+01:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    This geniune thing is getting to my nerves. I got it in like 2 months now - thank god im not the only one.

     

    Please help me.

     

    Sylvester

    Sunday, April 8, 2007 11:32 AM

Answers

  • Hi Sylvester,

     

    Thank you for posting your diagnostic information, it is very helpful.  I can see right away what is causing your issue with validation.  It's the date/time on your PC, it's set incorrectly.  Your computer's date/time must be set to your proper local time.

     

    You can visit our diagnostic web site online:  http://www.microsoft.com/genuine/diag/ 

     

    The site will provide the proper step by step instructions on how to set the date/time if you need assistance.  Once you fix the date/time, you can use the diagnostic web site (URL above) to make sure everything passes.  Once it does, you can click on the Validate Windows button and you should successfully pass validation.  Once you reboot, you should no longer see any notifications.

     

    Please let us know how this goes!

     

    Thanks,

    Michelle

    Tuesday, April 10, 2007 6:03 PM