none
500 Internal Server Error RRS feed

  • Question

  • Hey i want to host my website on the server ...  but at the time of hosting i got error like 500 INTERNAL SERVER ERROR... here is my web.config..... Please give some suggestion....

     

     

    <?xml version="1.0"?>

    <!-- 

        Note: As an alternative to hand editing this file you can use the 

        web admin tool to configure settings for your application. Use

        the Website->Asp.Net Configuration option in Visual Studio.

        A full list of settings and comments can be found in 

        machine.config.comments usually located in 

        \Windows\Microsoft.Net\Framework\v2.x\Config 

    -->

    <configuration>

    <configSections>

    <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">

    <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">

    <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>

    <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">

    <section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerializationSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere"/>

    <section name="profileService" type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>

    <section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthenticationServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>

    <section name="roleService" type="System.Web.Configuration.ScriptingRoleServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>

    </sectionGroup>

    </sectionGroup>

    </sectionGroup>

    </configSections>

     

      <system.net>

     

        <mailSettings>

          <smtp from="info@dial24hrs.net">

            <network host="relay-hosting.secureserver.net" port="25" />

     

          </smtp>

        </mailSettings>

     

      </system.net>

      <appSettings>

     

        <add key="MailServer" value="relay-hosting.secureserver.net"/>

        <add key="EnableErrorLogEmail" value="false"/>

     

        <add key="WebAddress" value="www.dial24hrs.net"/>

     

        <add key="WebSite" value="dial24hrs.net"/>

        <add key="displayname" value="dial24hrs"/>

        <add key="PageTitle" value="dial24hrs"/>

        <add key="from" value="info@dial24hrs.net"/>

     

     

        <add key="SiteURL" value="http://www.dial24hrs.net/"/>

     

     

      </appSettings>

      <connectionStrings>

        <add name="tarun" connectionString="MY CONNECTION STRING " />

        <remove name="LocalSqlServer"/>

        <add name="LocalSqlServer" connectionString=" MY CONNECTION STRING " />

     

      </connectionStrings>

    <system.web>

     

     

     

     

    <compilation debug="true">

    <assemblies>

    <add assembly="System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>

    <add assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    <add assembly="System.Data.DataSetExtensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>

    <add assembly="System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>

    </assemblies>

    </compilation>

     

    <authentication mode="Forms"/>

     

              <customErrors mode="Off">

     

     

              </customErrors>

     

     

    <pages>

    <controls>

    <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

            <add namespace="AjaxControlToolkit" assembly="AjaxControlToolkit" tagPrefix="ajaxToolkit"/>

            <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI.WebControls" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    </controls>

    </pages>

    <httpHandlers>

    <remove verb="*" path="*.asmx"/>

    <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" validate="false"/>

    </httpHandlers>

    <httpModules>

    <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    </httpModules>

    </system.web>

    <system.codedom>

    <compilers>

    <compiler language="c#;cs;csharp" extension=".cs" warningLevel="4" type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>

    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/>

    </compiler>

    <compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" warningLevel="4" type="Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>

    <providerOption name="OptionInfer" value="true"/>

    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/>

    </compiler>

    </compilers>

    </system.codedom>

     

    <system.webServer>

        <httpErrors errorMode="Detailed" ></httpErrors>

        <asp scriptErrorSentToBrowser="true"></asp>

    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>

    <modules>

    <remove name="ScriptModule"/>

    <add name="ScriptModule" preCondition="managedHandler" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    </modules>

    <handlers>

    <remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated"/>

    <remove name="ScriptHandlerFactory"/>

    <remove name="ScriptHandlerFactoryAppServices"/>

    <remove name="ScriptResource"/>

    <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    <add name="ScriptResource" preCondition="integratedMode" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>

    </handlers>

    </system.webServer>

    <runtime>

    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">

    <dependentAssembly>

    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>

    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/>

    </dependentAssembly>

    <dependentAssembly>

    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions.Design" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>

    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/>

    </dependentAssembly>

    </assemblyBinding>

    </runtime>

    </configuration>


     

    • Moved by edhickeyModerator Thursday, November 11, 2010 5:02 PM (From:.NET 3.0/3.5 Windows Workflow Foundation)
    Thursday, November 11, 2010 5:42 AM

All replies

  • Hi,

    This Forum is for Windows Workflow issues, please ask this at http://forums.asp.net.

    Ed


    Ed Hickey http://blogs.msdn.com/b/edhickey/archive/2010/04/21/how-to-post-effectively-in-forums.aspx
    Thursday, November 11, 2010 4:59 PM
    Moderator