none
Wrong characters displayed in Czech Forums RRS feed

Answers

  • Yes, I can and I already did.

    "Thanks for contacting us. Forum engineers had already replied the thread URL. We also let Jan Steberl know that we need the info."

    Thursday, December 29, 2011 7:51 AM

All replies

  • Can we verify that this is an issue with the Forums only?

    Thanks!


    Ed Price a.k.a User Ed, Microsoft Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)
    Tuesday, November 15, 2011 6:05 PM
  • Hello, this issue sometime apper randomly on Microsoft Blogs (TechNet/MSDN). But on Forums always (wrong entities in translation). If you want additional information, please contat Jan Steberl (Microsoft - Czech Republic).
    Tuesday, November 15, 2011 7:49 PM
  • Brent, how are language bugs like this handled?

    As Kazzan mentioned, a good contact is Jan Steberl (Microsoft - Czech Republic).

    Thanks!


    Ed Price a.k.a User Ed, Microsoft Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)
    Friday, December 9, 2011 2:32 PM
  • So this doesn't seem to be Forums specific. Who owns all-up TechNet translation?

    Kazzan, can you file a Site Feedback ticket?

    Thanks!


    Ed Price a.k.a User Ed, Microsoft Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)
    Tuesday, December 20, 2011 7:33 PM
  • Hello, yes, this issue is Microsoft specific (probably not every has heard about Unicode :-).

    But on Forums is this problem handled programmatically wrong. It is shown at first image. There is no translation file, text is dynamically loaded from text input which fill user when posting new thread (title of thread). In processing this form is by system wrong encoded this letters in czech language and put back to show end users.

    But i fill Site Feedback form for whole TechNet. Thanks for your interest on this matter.

    Tuesday, December 20, 2011 8:31 PM
  • Can someone include what the correct versions of the strings should look like for both the mouse over case and the category page (48 Zodpov?Zen)?
    Community Forums Program Manager
    Tuesday, December 20, 2011 10:12 PM
    Answerer
  • "Přihlášení k MSSQL serveru přes NT autentifikaci s použitím "trezoru hesel"" - as you can see, on page with this thread letters are shown correctly - http://social.technet.microsoft.com/Forums/cs/windows7cs/thread/7a8ac837-59bd-4e3e-bd3c-ffe774ba0a25

    Category - "Zodpovězen".

    • Edited by KazzanMVP Wednesday, December 21, 2011 7:43 AM
    Wednesday, December 21, 2011 7:40 AM
  • Kazzan, can you file a Site Feedback ticket?

    This doesn't seem exclusive to the Forums. Thanks!


    Ed Price a.k.a User Ed, Microsoft Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)
    Thursday, December 29, 2011 7:41 AM
  • Yes, I can and I already did.

    "Thanks for contacting us. Forum engineers had already replied the thread URL. We also let Jan Steberl know that we need the info."

    Thursday, December 29, 2011 7:51 AM
  • Post here again if no one gets back to you. Thanks!
    Ed Price a.k.a User Ed, Microsoft Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)
    Friday, January 6, 2012 7:29 PM