locked
Valadite vista from reduced functionality mode. RRS feed

  • Question

  • My vista went into reduced funcionality mode, is there anyway to re validate it now?

    Here's the thing proving its genuine.

    Diagnostic Report (1.7.0095.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: 0x0
    Cached Validation Code: 0x0
    Windows Product Key: *****-*****-GD2PK-BD3R2-44MV3
    Windows Product Key Hash: f7FPE6g/CLFmnJ4E6GbEU9Xn1sA=
    Windows Product ID: 89572-OEM-7332166-00021
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.002
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {7B760F3D-459E-4AA1-AFEC-F9C6C0A2DEB0}(1)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: N/A, hr = 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Basic
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_gdr.071023-1545
    TTS Error:
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002

    WGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WGATray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 102
    Microsoft Office Home and Student 2007 - 100 Genuine
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: 77F760FE-153-80070002_7E90FEE8-175-80070002_025D1FF3-282-80041010_025D1FF3-170-80041010_025D1FF3-171-1_025D1FF3-434-80040154_025D1FF3-178-80040154_025D1FF3-179-2_025D1FF3-185-80070002_025D1FF3-199-3_B4D0AA8B-920-80070057

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{7B760F3D-459E-4AA1-AFEC-F9C6C0A2DEB0}</UGUID><Version>1.7.0095.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.002</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-44MV3</PKey><PID>89572-OEM-7332166-00021</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-2117443493-862113371-250077125</SID><SYSTEM><Manufacturer>Compaq-Presario</Manufacturer><Model>GC662AA-ABA SR5113WM</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies, LTD</Manufacturer><Version> 5.08</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20070427000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>E6333507018400E8</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>HPQOEM</OEMID><OEMTableID>SLIC-CPC</OEMTableID></OEM><BRT/></MachineData><Software><Office><Result>102</Result><Products><Product GUID="{91120000-002F-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office Home and Student 2007</Name><Ver>12</Ver><PidType>19</PidType></Product></Products><Applications><App Id="16" Version="12" Result="100"/><App Id="18" Version="12" Result="100"/><App Id="1B" Version="12" Result="100"/><App Id="A1" Version="12" Result="100"/></Applications></Office></Software></GenuineResults> 

    Spsys.log Content: 0x80070002


    Friday, April 18, 2008 7:53 AM

Answers

  • Hello seros,

     

      Your Diagnostic Report shows Vista as Genuine and I don't see any Activatior or Validation error codes.  Would you confirm you are still experiencing the issue?

     

      If you are, please provide another Diagnostic Report taken while Vista is experiencing the issue.

     

    Thank you,

    Darin Smith

    WGA Forum Manager

    Monday, April 21, 2008 8:47 PM