locked
Microsoft CRM 4.0 Rollup 14 not sending emails through workflows RRS feed

  • Question

  • I had a problem today where some of my users were not able to send emails by running workflows designed to send emails.  I was able to run the same workflows and the emails sent just fine. These workflows always worked fine for everyone in the past.  Version of Outlook and IE does not seem to matter.
    I tried adjusting settings in IE for trusted sites, checking that Allow Outlook to send CRM email was checked, closing and reopening Outlook and rebooting clients.  Finally I rebooted the server and this seems to have fixed the problem.
    There were no entries in the Sent Items in Outlook or in the history in CRM for the EMails that did not send.  There were no errors in the Event log on the server relating to CRM.
    Does anybody know what may have caused this problem and why rebooting corrected it?

    GM

    Thursday, January 17, 2013 1:50 PM

Answers

  • Hi,

    As you are running Rollup 14 for CRM 4.0, also install Rollup 14 for Email Router.

    • Proposed as answer by Yogesh Mulay - MCTS Thursday, January 17, 2013 1:54 PM
    • Marked as answer by sbdt Friday, January 25, 2013 7:52 PM
    Thursday, January 17, 2013 1:54 PM

All replies

  • Hi,

    As you are running Rollup 14 for CRM 4.0, also install Rollup 14 for Email Router.

    • Proposed as answer by Yogesh Mulay - MCTS Thursday, January 17, 2013 1:54 PM
    • Marked as answer by sbdt Friday, January 25, 2013 7:52 PM
    Thursday, January 17, 2013 1:54 PM
  • I am fairly certain I did.  I have the rollup in the folder where I store rollup 14.  I don't specifically remember applying it but I can't think why I would not have.

    Files in the folder

    CRMv4.0-KB2389019-i386-Client-ENU.exe

    CRMv4.0-KB2389019-i386-Router-ENU.exe

    CRMv4.0-KB2389019-i386-Server-ENU.exe

    Is there a way to tell for sure?


    GM

    Friday, January 18, 2013 9:03 PM
  • I was running Rollup 14 for the EMail router but I re-applied it and the problem seems to have gone away.

    GM

    Friday, January 25, 2013 7:52 PM