locked
my bulk PlugIn code is not executing step by step RRS feed

  • Question

  • Hi, I have a bad experience with my plugIn code while debugging. The bulk PlugIn code is not executing step by step and not showing any values while debugging. Please help me.
    Tuesday, July 12, 2011 6:01 PM

Answers

  • Kumar,

    can you check the spelling mistakes of attibutes and do the fresh copy dll registration. and reset your iis.

     


    Thanks, - Israel Pradeep, - Software Engineer & PMP & B.I - Entrepreneur, - "If this post answers your question, please click "Mark As Answer" on the post and "Mark as Helpful"".
    • Marked as answer by KumarXRM Tuesday, July 12, 2011 7:38 PM
    Tuesday, July 12, 2011 6:23 PM

All replies

  • Have you built your plugin in debug mode?

    You must also make sure you have the corresponding symbols stored under server\bin\assembly


    Gonzalo | gonzaloruizcrm.blogspot.com

    Tuesday, July 12, 2011 6:13 PM
    Moderator
  • Yes, its running under Debug mode and I have stored the dll and pdb file under server\bin\assembly directory. Its weird.
    Tuesday, July 12, 2011 6:21 PM
  • Kumar,

    can you check the spelling mistakes of attibutes and do the fresh copy dll registration. and reset your iis.

     


    Thanks, - Israel Pradeep, - Software Engineer & PMP & B.I - Entrepreneur, - "If this post answers your question, please click "Mark As Answer" on the post and "Mark as Helpful"".
    • Marked as answer by KumarXRM Tuesday, July 12, 2011 7:38 PM
    Tuesday, July 12, 2011 6:23 PM