none
Another one with error: 0xC004D401 RRS feed

  • Question

  •  

    I just got my computer back from HP where I had shipped it because the cd drive wasn't reading disks. I reinstalled all of my programs that I had on my computer before it was shipped, only this time I keep getting that error. I used system restore and the error isn't there before I install Microsoft updates. I have tested my programs and it works until the updates. I'm wondering if that could be the problem. Control Panel opens and then immediately closes and I can't open personalize on the desktop. I did the services.msc and clicked start and when I do the error pops up. My computer didn't come with a Vista cd, so reinstalling it would be out of the question. Any help would be greatly appreciated.

     

    EDIT:

     

    Diagnostic Report (1.7.0039.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Invalid License
    Detailed Status: 0xc004f027
    Cached / Grace status: (N/A, hr = 0x80070426) / (N/A, hr = 0x80070426)
    Windows Product Key: *****-*****-GD2PK-BD3R2-44MV3
    Windows Product Key Hash: f7FPE6g/CLFmnJ4E6GbEU9Xn1sA=
    Windows Product ID: 89572-OEM-7332166-00021
    Windows Product ID Type: 2
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.000
    ID: {6EF7536E-BC43-4282-8FC9-8E6275377093}(1)
    Is Admin: Yes
    Commit / Reboot / BRT: (N/A, hr = 0x80070426) / 0x0 / (N/A, hr = 0x80070426)
    WGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Basic
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_gdr.070627-1500
    TTS Error: M:20070929204512118-
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-2993-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{6EF7536E-BC43-4282-8FC9-8E6275377093}</UGUID><Version>1.7.0039.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.000</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-44MV3</PKey><PID>89572-OEM-7332166-00021</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-3973910594-2668956878-1140355001</SID><SYSTEM><Manufacturer>Compaq-Presario</Manufacturer><Model>RR790AA-ABA SR2150NX</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends Inc.</Manufacturer><Version>5.07</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20061225000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>BA323507018400F6</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>HPQOEM</OEMID><OEMTableID>SLIC_CPC</OEMTableID></OEM></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Saturday, September 29, 2007 9:26 PM

Answers

All replies

  •  

    Well, it's been three days since I have done a system restore without updates and I have not had any error whatsoever. So I have come to the conclusion that it's the updates. Now I would really like to find out which one it is so I can install the 30 that won't mess my system up. I don't know if there's any other system information you need to help me so....*twiddles thumbs*
    Wednesday, October 3, 2007 9:37 PM
  • Hello ADQuatt,

     

      I beleive this support document may help resolve your issue:

    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;931573 

    "You may be prompted to activate Windows Vista on a computer on which Windows Vista was already activated by a Volume License or OEM installation"

     

    Please tell me if this does resolve your issue.

     

    Thank you,
    Darin Smith
    WGA Forum Manager

     

    Wednesday, October 3, 2007 10:52 PM
  • Thanks for responding. I tried to download it, but when I click open, nothing happens. I would download it from Windows Updates, but it doesn't open. I'll do a system restore, install that update and then the others, maybe that will work. I'll edit this with the results.

    Thursday, October 11, 2007 3:33 PM
  •  

    Well that didn't work, but I did reactivate it over the phone and so far so good. The only bad thing is that it says "This copy of windows is not genuine" in the right hand corner of the desktop, but I read that it will go away after a few reboots.....hopefully.
    Friday, October 12, 2007 9:23 PM
  • Hi ADQuatt,

     

    Actually it sounds like it did work! (since you you reactivated when before, you couldn't)  And yes, typically if the issue is resolved, 2 reboots will remove the non-genuine message.

     

    Thank you,

    Darin Smith

    WGA Forum Manager

     

     

    Friday, October 12, 2007 9:54 PM
  •  

    Well I restarted.........and now I'm back to square one. Could it have reverted back or maybe it really is an update. I looked at the listed conflicts and I have none so I don't know what could be causing it. I'll cancel automatic updates until it's resolved.
    Sunday, October 14, 2007 6:18 PM
  • Now it's worse than before. I can't even access my computer. Where as before it would work, but have pop ups of errors, now it won't even allow me to get beyond the "The Windows Vista Home Basic product key you typed is invalid for activation." I try clicking on the "access your computer with reduced functionality" but when I click on it I get redirected to this site https://pa.one.microsoft.com/ActivationError.aspx or an error. Now, I am not about to pay for another product key. I have also contacted HP regarding this, however, I seem to be getting no where fast, and it is urgent that I get my computer back to the way it was.
    Tuesday, October 23, 2007 10:59 PM