locked
Home Server Connecter INSTALLER Keeps crashing RRS feed

  • Question

  • Hi, I'm a HUGE fan of WHS and Thanks for reading!

    My Setup

    Server
    HP MediaSmart 470 (1.5 TB + 500GB) 

    Clients (# of clients 4)
    • Mac OS X Snow Leopard (Time Machine, rawr!)
    • Windows 7 Pro (Connecter Installed & Working)
    • Windows 7 Home (Connecter Setup crashes at execution, look below) 
    • Windows Vista Home (Connecter Setup crashes at execution, look below as well) 

    Issue
    Seconds after launching the installer for connector, I get this message.
    http://ilovextra.com/whs/crash.png
    Problem signature:
      Problem Event Name: APPCRASH
      Application Name: Install.exe_HP Media Vault
      Application Version: 1.1.1.13411
      Application Timestamp: 4714fd1f
      Fault Module Name: Install.exe
      Fault Module Version: 1.1.1.13411
      Fault Module Timestamp: 4714fd1f
      Exception Code: c0000096
      Exception Offset: 0014c495
      OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
      Locale ID: 1033
      Additional Information 1: fd00
      Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
      Additional Information 3: fd00
      Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
    
    Read our privacy statement:
      http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
    I've formated the computers but I still get that error. I've also restored server, So I'm lost. Please help. Its odd how it works on one client but doesn't work on the others. 
    Thanks
    • Edited by Tino.B Saturday, December 19, 2009 6:06 AM revisit
    Saturday, December 19, 2009 4:49 AM