locked
I was unable to search or reach any KB Articles anymore..what's going on?? RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I recently having issues searching for KB Article, i mean

    When i click on  - Eg:http://support.microsoft.com/?kbid=2467763 its getting redirected to http://support.microsoft.com/ and it happens the same for almost all the KB Articles, is there any upgrade in progress?? for the Microsoft Support Knowledgebase Portal?

    Any feedback or update is appreciated.

    Thanks,


    Vikky | "If my reply rendered as answer to you question,kindly click on "Mark as Answer"

    Wednesday, August 21, 2013 10:29 AM

Answers

  • Hi,

    This was probably a temporary issue, your link is working just fine for me (right now at least).

    Also, just as a heads up, you're posting this question in the wrong forum. This forum is for TechNet feedback, not individual product support.

    Good luck.


    Don't retire TechNet!

    Wednesday, August 21, 2013 1:44 PM
  • Hi,

    Thanks for your reply,but i tried all day and once just becuase i felt like that i posted this question, even today before checking the reply to this post i had the same issue.

    Stangely it working now,one strange issue.

    Thanks


    Vikky | "If my reply rendered as answer to you question,kindly click on "Mark as Answer"

    Thursday, August 22, 2013 11:14 AM

All replies

  • Hi,

    This was probably a temporary issue, your link is working just fine for me (right now at least).

    Also, just as a heads up, you're posting this question in the wrong forum. This forum is for TechNet feedback, not individual product support.

    Good luck.


    Don't retire TechNet!

    Wednesday, August 21, 2013 1:44 PM
  • Hi,

    Thanks for your reply,but i tried all day and once just becuase i felt like that i posted this question, even today before checking the reply to this post i had the same issue.

    Stangely it working now,one strange issue.

    Thanks


    Vikky | "If my reply rendered as answer to you question,kindly click on "Mark as Answer"

    Thursday, August 22, 2013 11:14 AM
  • Unfortunately your post is off topic here, in the TechNet Site Feedback forum, because it is not Feedback about the TechNet Website or Subscription.  This is a standard response I’ve written up in advance to help many people (thousands, really.) who post their question in this forum in error, but please don’t ignore it.  The links I share below I’ve collected to help you get right where you need to go with your issue.

    For technical issues with Microsoft products that you would run into as an end user of those products, one great source of info and help is http://answers.microsoft.com, which has sections for Windows, Hotmail, Office, IE, and other products. Office related forums are also here: http://office.microsoft.com/en-us/support/contact-us-FX103894077.aspx

    For Technical issues with Microsoft products that you might have as an IT professional (like technical installation issues, or other IT issues), you should head to the TechNet Discussion forums at http://social.technet.microsoft.com/forums/en-us, and search for your product name.

    For issues with products you might have as a Developer (like how to talk to APIs, what version of software do what, or other developer issues), you should head to the MSDN discussion forums at http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-us, and search for your product or issue.

    If you’re asking a question particularly about one of the Microsoft Dynamics products, a great place to start is here: http://community.dynamics.com/

    If you really think your issue is related to the subscription or the TechNet Website, and I screwed up, I apologize!  Please repost your question to the discussion forum and include much more detail about your problem, that could include screenshots of the issue (do not include subscription information or product keys in your screenshots!), and/or links to the problem you’re seeing. 

    If you really had no idea where to post this question but you still posted it here, you still shouldn’t have because we have a forum just for you!  It’s called the Where is the forum for…? forum and it’s here: http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-us/whatforum/

    Moving to off topic. 

    Thanks, Mike


    MSDN and TechNet Subscriptions Support
    Read the Subscriptions Blog!

    Monday, August 26, 2013 3:18 PM