locked
Constant script errors ("unspecified error") when web browsing within Visual Studio RRS feed

  • Question

  • When accessing web pages only within Visual Studio, I get constant "Internet Explorer Script Errors". The error is always "unspecified error" and when selecting the option to continue running scripts on the page, the web page seems to display just fine. This does NOT occur outside of Visual Studio with Internet Explorer or any other web browser. I have already disabled script debugging and un-checked the "Display a notification about every script error" option in Internet Explorer Advanced options.  Any suggestions?

    System Info:
    Windows Vista™ Home Premium
    Version 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001

    Microsoft Visual Studio 2008 Standard Edition w/SP 1
    Version 9.0.30729.1 SP
    Microsoft .NET Framework Version 3.5 SP1

    • Moved by YiChun Chen Tuesday, August 11, 2009 7:20 AM It's off topic here. (From:Visual Studio Setup and Installation)
    Sunday, August 9, 2009 5:45 PM

Answers

  • Hi Tma_king,

    This forum is for the support of Visual Studio installation. Since your issue is related to ASP.NET, you could post your thread on ASP.NET Forum. This will make answer searching in the forum easier and be beneficial to other community members as well.

    Thank you for your understanding.
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.
    Welcome to the All-In-One Code Framework! If you have any feedback, please tell us.
    • Marked as answer by YiChun Chen Tuesday, August 11, 2009 7:19 AM
    Tuesday, August 11, 2009 7:19 AM