none
Everything works fine in the Crystal-report, only the image does not display RRS feed

  • Question

  • i'am trying to print through Crystal-report a report with picture

    that i attached.

    i try this:

    1. i add a picture object to the report.
    
    2. format Object  ->  Picture  ->  Graphic location
    
    3. i add my logo path:   'c:\LOGO\LOGO.jpeg'

    Everything works fine in the report, only the image does not display.

    i work on C# WinForm with Visual-studio 2010 + Crystal-Report 

    thanks

    • Moved by Stanly Fan Monday, August 28, 2017 8:28 AM from windows form general
    Thursday, August 24, 2017 9:35 AM

All replies

  • Are you sure that the image exists on the computer that is running the report? I'm asking because you have not indicated if this is on your development computer or a client's computer.

    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help, this will help others who are looking for solutions to the same or similar problem. Contact via my Twitter (Karen Payne) or Facebook (Karen Payne) via my MSDN profile but will not answer coding question on either.
    VB Forums - moderator
    profile for Karen Payne on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites

    Thursday, August 24, 2017 10:19 AM
  • This is a question which is specific to crystal reports, which is a third party product.

    There's no visual studio, windows forms or c# aspect to it.

    You should really ask such questions in the SAP forums.

    .

    If it doesn't even display in the designer then it's not finding your file.

    .

    Delete your picture field out the report.

    Add it again.

    This time, don't type in the path.

    Find it in the dialog and use the path it gives you.

    Then preview the report and check you see the picture.

    If you don't then maybe it's your picture.

    Try a different one.

    It should just work.

    https://www.youtube.com/watch?v=6rZojOcX1Fg


    Hope that helps.

    Technet articles: WPF: Layout Lab; All my Technet Articles

    Thursday, August 24, 2017 10:21 AM
  • Yes, of course the picture exists
    Thursday, August 24, 2017 10:31 AM
  • Hi,

    According to your description, your issue is more related about Crystal-report, it will be more appropriate to ask your question at Crystal Reports Forum.

    Thank you for your understanding.

    Regards,

    Stanly

     


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Monday, August 28, 2017 8:28 AM