locked
Windows Live Messenger (web based) is not responding with IE9.0 RRS feed

  • Question

  • Hi there,

    I noticed that the Windows Live Messenger (using Hotmail's web based mode) is not responding since few days ago after I switch to a new laptop (with using IE9.0) and whenever I type in the text message and submit, the end receipian will see it but their respond/replies I won't be able to see it at my end.

    May I know what should I do or is it due to some setting that I need to fix at my end?

    Thanks.

    Jeffrey

    • Moved by JOshiro Thursday, June 7, 2012 6:59 PM Messenger question (From:Live Connect)
    Thursday, June 7, 2012 2:14 AM

Answers

  • Hi there,

    I noticed that the Windows Live Messenger (using Hotmail's web based mode) is not responding since few days ago after I switch to a new laptop (with using IE9.0) and whenever I type in the text message and submit, the end receipian will see it but their respond/replies I won't be able to see it at my end.

    May I know what should I do or is it due to some setting that I need to fix at my end?

    Thanks.

    Jeffrey

    I have managed to resolve this issue directly.

    Jeffrey

    • Marked as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:43 AM
    • Unmarked as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:44 AM
    • Proposed as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:44 AM
    • Marked as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:44 AM
    Friday, June 8, 2012 12:42 AM

All replies

  • Hi Jeffrey, please ask this over at the Messenger forum on Microsoft Answers instead:

    http://answers.microsoft.com/en-us/windowslive/forum/messenger

    • Proposed as answer by Mr. Wharty Thursday, June 7, 2012 11:39 PM
    Thursday, June 7, 2012 6:58 PM
  • Hi there,

    I noticed that the Windows Live Messenger (using Hotmail's web based mode) is not responding since few days ago after I switch to a new laptop (with using IE9.0) and whenever I type in the text message and submit, the end receipian will see it but their respond/replies I won't be able to see it at my end.

    May I know what should I do or is it due to some setting that I need to fix at my end?

    Thanks.

    Jeffrey

    I have managed to resolve this issue directly.

    Jeffrey

    • Marked as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:43 AM
    • Unmarked as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:44 AM
    • Proposed as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:44 AM
    • Marked as answer by Mr. Wharty Friday, June 8, 2012 12:44 AM
    Friday, June 8, 2012 12:42 AM