none
VS 2013 - Add Service Reference - not working

    Question

  • Hi,

    I have Service References correctly installed and running under IIS on a Win 8.1 machine.

    It is under Default Web Site

    On the tree it is named VCIWCFServicesSite

    Basic Settings:

    Site Name: Default Web Site

    Path: /

    Alias: VCIWCFServicesSite

    Application Pool: DefaultAppPool

    With VS 2013, I try to "add service reference"

    http://localhost GO

    I get:

    There was an error downloading 'http://localhost/_vti_bin/ListData.svc/$metadata'.
    The request failed with HTTP status 404: Not Found.
    Metadata contains a reference that cannot be resolved: 'http://localhost/'.
    The remote server returned an unexpected response: (405) Method Not Allowed.
    The remote server returned an error: (405) Method Not Allowed.
    If the service is defined in the current solution, try building the solution and adding the service reference again.


    No surprise: there is no c:\inetpub\wwwroot\_vti_bin directory.

    Ok, Now what?

    Boyd


    BDM  - it ( the service ) was published by vs2010

    Tuesday, February 10, 2015 7:51 PM

Answers

  • Hi Boyd,

    Thank you for posting in the MSDN forum.

    Since this issue is related to the service references in web site, to help you resolve this issue as soon as possible, you could ask this question in the ASP.NET forum: http://forums.asp.net. If then, you could get an answer more quickly and professional. Thanks for your cooperation.

    I think this forum would be better like this case:

    http://forums.asp.net/28.aspx/1?WCF+ASMX+and+other+Web+Services

    Best Regards,

    Jack


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Wednesday, February 11, 2015 8:07 AM