none
Explorer.exe crashes RRS feed

  • Question

  • Explorer.exe crashes:

    - when doing dragndrop to different application

    - sometimes when just listing the content of a directory

    Also when i view pictures the thumbnails not generating (even in Extra large view mode)

    I turned on the error dumping and generated some errors, you can view it here:

    https://www.dropbox.com/s/60h978ruw597am8/localdumps.rar?dl=0

    Thank you for helping!

    Tuesday, September 12, 2017 5:46 PM

Answers

All replies

  • I'd ask for help over here.

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Tuesday, September 12, 2017 5:57 PM
    Moderator
  • Actually, i cant post there, every time i try it, i get this error:

    ErrorMessage "Oops! Something went wrong. Please try again."
    IsError true
    Result
    Success false

    CorrelationVector

    Both in firefox and chrome

    {"ErrorMessage":"Oops! Something went wrong. Please try again.","IsError":true,"Result":null,"Success":false,"CorrelationVector":null}

    • Edited by Szajkop Thursday, September 14, 2017 7:24 AM
    Thursday, September 14, 2017 6:41 AM
  • Might try from a different pc. It works for me using both IE11 and Edge

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Thursday, September 14, 2017 12:43 PM
    Moderator
  • Nope, tried on my laptop, using IE and IE even gave me the ".json" error file as a downloadable file

    so ironic that i cannot post my error report because an error

    I make thees steps:

    1: Open IE and Click on the link, that u provided.

    2: Login with the button at the middle, using my microsoft (hotmail) account

    3:On success it redirects me back to the "Start a Discussion" page

    4: i fill in the form, choose the correct options and the bottom and click on "Submit"

    5: IE asks me that: am i sure to leave the page - I click Yes (clicking no does nothing)

    6: Same window, same answer

    7: i get a "updatethreadpartial149c3e2d.json" file what i can save on the disk -- with the same error content every time

    And thats all,

    PC: Win7x64 with Firefox 55.0.3 and Chrome 60.0.3112.113

    Laptop: Win7x64 with IE 11



    • Edited by Szajkop Thursday, September 14, 2017 7:01 PM
    Thursday, September 14, 2017 6:59 PM
  • I'd try creating a new microsoft account to post with or also chat or email account support using the links at page bottom.

    https://support.microsoft.com/en-us/help/12429

     or also try over here.

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-us/home?category=w7itpro

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.


    Thursday, September 14, 2017 7:26 PM
    Moderator