locked
I need help! Vista Product Key fix?? This is the second time! RRS feed

  • Question

  •  


    Posts 1
    Re: Product key
    Was this post helpful ?

    Diagnostic Report (1.7.0095.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Invalid License
    Validation Code: 50
    Online Validation Code: 0xc004c533
    Cached Validation Code: N/A, hr = 0xc004f012
    Windows Product Key: *****-*****-6HVMF-TTJ34-P92J4
    Windows Product Key Hash: 7KRyNvkpDG8G18qCc8dsDeUtcCg=
    Windows Product ID: 89572-OEM-7332166-00042
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 6.0.6001.2.00010300.1.0.002
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {EC940775-AAEA-4130-B261-ADDF23221D9E}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.69.2
    Signed By: Microsoft
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Basic
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6001.vistasp1_gdr.080425-1930
    TTS Error:
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A
     
    WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A, hr = 0x80070002
    Version: 6.0.6002.16398
     
    WGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
     
    OGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WGATray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
     
    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Registered, 1.6.28.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: 025D1FF3-282-80041010_025D1FF3-170-80041010_025D1FF3-171-1_025D1FF3-434-80040154_025D1FF3-178-80040154_025D1FF3-179-2_025D1FF3-185-80070002_025D1FF3-199-3
     
    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed
     
    File Scan Data-->
     
    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{EC940775-AAEA-4130-B261-ADDF23221D9E}</UGUID><Version>1.7.0095.0</Version><OS>6.0.6001.2.00010300.1.0.002</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-P92J4</PKey><PID>89572-OEM-7332166-00042</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-1993626042-4291450397-2281180767</SID><SYSTEM><Manufacturer>emachines</Manufacturer><Model>W3611</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Intel Corp.</Manufacturer><Version>CF94510J.15A.0028.2006.1213.1629</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20061213000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>5C333507018400D6</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Central Standard Time(GMT-06:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>GATEWA</OEMID><OEMTableID>SYSTEM  </OEMTableID></OEM><BRT/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults> 
     
    Spsys.log Content: 0x80070002
     
    This is the second time this has happened.  The first time I just reinstalled everything and I had my product key back.  The other day I turned on my computer and that dreaded message came up saying that I might be a victim of counterfit. How can I fix this and how can I keep this from happening again?  I have the sticker that I got when I bought my computer last year but when I typed in the product key from the sticker...it said that it was not valid. 
    What can I do????  Does this have anything to do with the INTEL(R) EXPRESS CHIPSET updates?  It seems that both times this happend I had just installed new updates.....
     
    Thank you for all your help!
    LMyers72
    Monday, July 21, 2008 12:39 PM

Answers

All replies