locked
cant move matroska (.mkv) files RRS feed

  • Question

  • i am backing up my HD movie collection and using an h264 with matroska wrapper. I can move avi's and such with out problem, but when i try to move over my HD movies, it just sits there..i get no activity at all..they vary in size from just over 4GB to 9GB. there us also no activity noted on the router, these are the ONLY files i am having trouble moving. if anyone can help it would be greatly appreciated!
    Friday, January 18, 2008 1:21 AM

Answers

  • i have now discovered it is a size issue, none of my hds are fat, and i have over a terabyte left on whs. but when i attempt to move them over firefox will just sit there, and explorer  will attempt but then i will get an error saying the page cannot be displayed. any help on this would be great!
    Friday, January 18, 2008 6:38 AM

All replies

  • natron1

     

    Not sure what the problem is but I can tell you that it most likely is not WHS, I have almost 250 Matroska files ranging from 6gb to 18gb in my shared video folder and I add about 30gb a day. I am guessing there is a problem in your system somewhere although where, I don't have a clue.

     

    Sorry I could not be more help.

     

    Panson

    Friday, January 18, 2008 1:56 AM
  • i have now discovered it is a size issue, none of my hds are fat, and i have over a terabyte left on whs. but when i attempt to move them over firefox will just sit there, and explorer  will attempt but then i will get an error saying the page cannot be displayed. any help on this would be great!
    Friday, January 18, 2008 6:38 AM
  • Is this a homebuilt server, if so, what size is your first hard drive. It could be that there isn't enough 'landing stage' space available to move large files to the server.

    If you could give us some more hardware info, someone will have more info.

     

    Colin

    Friday, January 18, 2008 6:03 PM
  • its a p4 2.2ghz
    2GB of ddr400
    on a gigabyte mobo
    brand new netgear gigabit ethernet card
    i did a reinstall so it only has 2 500GB seagate pata drives
    duplication is off.
    only one HD shows in my computer, but in the server control panel, both hard drives are visable.
    the main drive has a 20GB sys and 445GB free.
    Saturday, January 19, 2008 7:02 PM