none
XAmarin University Video RRS feed

  • Question

  • Thanks to all for the open source XAmarin materials provided 
    Running VS 2017 Community on a Win 7 Home Premium 32Bit 2 GB Laptop

    Watching  Xamarin University Video 

    Build Succeeded But VS reports Deployment Errors  but I continue.
    I see the Emulator but all black  on my App01
    I’ll start over with App02 and try to put a label on the form.  Very simple.  Will it work ?
     C# | Blank App (Android) | App02
    In this project I modify one line [Activity(Label = "App02 on 10 June 2018", MainLauncher = true)]
    I build the solution then click the Android Emulator.
    But VS reports Deployment Errors again,  but I continue.
    The emulator fails but shows a Black screen with no label.
    What should I do if the University Video instructions don't work ?
    Bob


    Bob

    • Moved by CoolDadTx Monday, June 11, 2018 1:55 PM Third party product
    Sunday, June 10, 2018 11:29 PM

All replies

  • What should I do if the University Video instructions don't work ?

    Find something else it's not the only pony in the rodeo.

    Monday, June 11, 2018 1:01 AM
  • Hi srfpala,

    Thank you for posting here.

    Since your question is more related to XAmarin, you could post a new thread in XAmarin forum.

    https://forums.xamarin.com/

    The Visual C# forum discuss and ask questions about the C# programming language, IDE, libraries, samples, and tools.

    Best Regards,

    Wendy


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Monday, June 11, 2018 2:13 AM