locked
Annoying Validation RRS feed

  • Question

  • ok heres my info and stuff... I've had this copy validated as of yesturday and I went to reinstall nForce 4 drivers and my PC didnt work after that.. so I decided to repair windows using the XP CD in DOS, and that fixed that problem but it generated another. It then said that due to significant changes made to my computer I have to revalidate my windows. It IS installed on 2 PCs with the same key, however its been working for years and years and years, so I dont see how it could change now. Another thing is that my auto-updater on my task bar works fine, but the auto updater on microsoft.com dosent and want me to buy another key.... heeeelll no. I also phoned and the lady was NO help whatsoever, she said that I have to buy more stuff to make things work. Anyways, I've had this problem before and I waited like a day or something then it validated for some reason... any help at all would be much appreciated.

     

    Diagnostic Report (1.5.0555.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Not Activated
    Windows Product Key: *****-*****-7CVJ4-7C8PJ-8QPT6
    Windows Product Key Hash: S9gnP62L2fPG8pWBeVkFMuU3I9Y=
    Windows Product ID: 55277-OEM-2154574-36890
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: COA/System Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.2.0.hom
    ID: 715c1889-9595-48f2-9c8c-441ed55353e3
    Is Admin: Yes
    AutoDial:
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.5.708.0
    Signed By: Microsoft
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    System Scan Data-->
    Scan: Complete
    Cryptography: Complete

    Notifications Data-->
    Cached Result: 1
    File Exists: Yes
    Version: 1.5.554.0
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 109
    Office Diagnostics: B4D0AA8B-467-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>715c1889-9595-48f2-9c8c-441ed55353e3</UGUID><Version>1.5.0555.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.2.0.hom</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-8QPT6</PKey><PID>55277-OEM-2154574-36890</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-436374069-362288127-839522115</SID><SYSTEM><Manufacturer>System manufacturer</Manufacturer><Model>System Product Name</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies, LTD</Manufacturer><Version>ASUS A8N-SLI Premium ACPI BIOS Revision 1009</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20051021000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>DFF63AEF01845076</HWID><UserLCID>1009</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Pacific Standard Time(GMT-08:00)</TimeZone></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Monday, October 16, 2006 4:56 PM

Answers

  • lithium9mm,

    Looks like you need to re-activate. Have you already attempted to re-activate? was there any windows that told you as such? Phone activation??

    Monday, October 16, 2006 6:36 PM