none
windows 10 0xc0000142 error RRS feed

  • Question

  • well there's this program i downloaded "electronic workbench 5.12" and it works perfectly on windows XP service pack 3 but whenever i try to lunch it on windows 10 at first nothing appears then i re-lunch it and i get error 0xc0000142 and i tried to change the compatibility and made it start as windows XP service 3 in addition running it as administrator but it still the same.

    P.S. i checked the registry the "AppInit" too for the file with autoruns and added the missing registry but i'm not sure if i made it correctly but it's still the same error, and iv'e changed "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Windows\Appinit_Dlls" value to 0 too, and still nothing changed still get the same error.

    would really appreciate your help and thanks for your time.

     
    Thursday, May 19, 2016 11:47 PM

Answers

All replies

  • Off-topic for this forum, not related to training and certification

    Danny

    Monday, May 30, 2016 10:17 AM
    Moderator
  • From Start, search for msconfig 

    Select System Configuration from the search results. 

    On the Services tab of the System Configuration dialog box, tap or click to select the Hide all Microsoft services check box, and then tap or click Disable all. 

    On the Startup tab of the System Configuration dialog box, tap or click Open Task Manager. 

    On the Startup tab in Task Manager, for each startup item, select the item and then click Disable. 

    Close Task Manager. 

    On the Startup tab of the System Configuration dialog box, tap or click OK, and then restart the computer. 

    Keep us updated with the result so that we can further assist you.
    Monday, August 17, 2020 11:29 AM