locked
Exchange Credential Service RRS feed

  • Question

  • <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

    Hi all,

    I'm always with my issue (http://social.microsoft.com/Forums/en-US/exchangesvrtransport/thread/38aa12cd-4213-4649-bcad-731b9139e6b4).
    I found on my edge server that the "EdgeCredentialSvc" didn't run, perhaps it's a way to resolve my issue. So I followed the solution found on this forum (http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchangesvrtransport/thread/3ba8200d-c8e8-4b0e-aaa3-8c1d6d26d82a) .

    This solution tell "Please try to start “Microsoft Exchange Credential Service” service again", but I can't see this service in my mmc services! I tried to run directly "c:\program….\ ..\Exchange Server\Bin\ EdgeCredentialSvc.exe" but it's the same issue, no EdgeCredentialSvc in the task manager.

    So, does anyone can tell me if there is this service running in the mmc services, and if it appears in the task manager?

     

    Regards

    Philippe

    Wednesday, August 12, 2009 11:39 AM