none
Feed doesn't bold up on reply RRS feed

  • General discussion

  • Hello,
    as there's no workaround for some usefull functions of 2.0 forums such as viewing ALL unanswered questions in ALL products) I've setup RSS feeds for each forum, made it sync every 15 minutes and placed on Favoristes bar.

    Unfortunately the article names don't bold when someone posts a reply, only when NEW POST appears. Is this by design or bug?

    MP

    Friday, January 30, 2009 9:15 AM

All replies

  • I've requested that they use Normal Bold and Italic.

    In that way we could have the present indication of

    a) a new thread: BOLD

    b) a thread I've looked at: Normal

    AND

    c) a thread that has a new post since I looked at it: Italic


    Unfortunately, nothing has happened which is why I keep suggesting it !


    P.S. For my method of working having BOLD for threads I haven't looked at at all is very useful. But it would save me a lot of time if **in addition** there was some way of seeing posts with additions. At the moment I rely on those all being newer than the last BOLD thread - i.e. than the last thread I haven't read at all. But that requires me to open all threads at least once and that is a time-consuming nuisance

    WSS FAQ sites: WSS 2.0: http://wssv2faq.mindsharp.com WSS 3.0 and MOSS 2007: http://wssv3faq.mindsharp.com
    Total list of WSS 3.0 and MOSS 2007 Books (including foreign language titles) http://wss.asaris.de/sites/walsh/Lists/WSSv3%20FAQ/V%20Books.aspx
    Friday, January 30, 2009 1:15 PM
  • As I've alluded to in a couple other responses, we have a major web tier revision in the works. Currently in that version, Bold = never read, normal = read, Bold+Italic = read w/ new posts. Stay Tuned :)
    Rob J, Forums Dev
    Friday, January 30, 2009 6:01 PM
  • Hello,
    Hope i'm not too much OT but I have one more problem: seems that pages don't have correct expiry time set up in HTTP header.
    • I just posted comment to existing thread
    • did WIE8RC1 "refresh all" on the feed icon (I have them on my favorites bar)
    • the thread didn't become bold nor italic here on the address bar (this is OK, as you don't specially mark threads where the latest post is mine)
    • I opened the thread clicking on the line in rolled down favorite icon
    • the opened page DID NOT contain my post. Had to do CTRL-F5 to see it

    Thanks for support

    MP

    P.S. I just tested with THIS thread and THIS reply and again - opened from feed listing located on Favorites bar and it DID NOT contain this post until manually refreshed

     

    Tuesday, February 3, 2009 10:49 AM