none
Looks like Points are not getting added up to replies RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I observed my points are not getting added up recently. I remember replying to 3 questions recently however the default 2 points each are not getting added to the profile, i guess. Not sure, if it is an issue. The 3 questions are replied at 3 different times. I replied in Dynamics GP partner Forums.

    Interesting thing is number of Posts are getting added to the profile
    -Janakiram M.P. http://janakirammp.blogspot.com
    Monday, August 3, 2009 3:18 PM

Answers

All replies

  • Thanks for reporting.

    The operations team is investigating this issue as we speak.  Will report back as soon as I have an update.

    Thanks!

    Alicia
    Program Manager, Server and Tools Online Operations Team
    Monday, August 3, 2009 3:34 PM
  • Alicia,

    Thanks for the reply. I will await your feedback. Meanwhile, Just thought this will help as well. Just now, another member marked answer to my reply. Again, the number of answers increased by 1 as they are supposed to while the points stayed the same.
    -Janakiram M.P. http://janakirammp.blogspot.com
    Monday, August 3, 2009 3:40 PM
  • Update: They are now added back to the profile. I think it's sorted out.
    -Janakiram M.P. http://janakirammp.blogspot.com
    Monday, August 3, 2009 3:50 PM
  • Hi techies, i just checked and i found precious points are showing up as well as my threads are updated. so go ahead and check it out.

    Microsoft guys are done it again with timely support. thanks all.
    MCP & MCTS [WSS 3.0/MOSS] Visit: http://yagyashree.wordpress.com/
    Monday, August 3, 2009 4:42 PM
  • Thanks Everyone for being patient on this.

    This is now fixed. Should take about 20 mins or so for points, My Alerts and My Threads to be updated.


    STO Forums Test Lead
    Monday, August 3, 2009 9:25 PM