locked
OCS Front-End fails to start RRS feed

  • Question

  •  

    Well, after running fine for a few months, my OCS 2007 server just stopped working, giving me protocol stack errors, and errors saying the server has multiple roles.

     

    I uninstalled, reformatted the machine, and it still does not install.  I've done this twice, and still nothing.

     

    I can't give specific errors, because everything is reformatted...

     

    What I DO need, is information on how to manually remove EVERYTHING from Active Directory...

     

    Please help this is driving me nuts...

     

     

    Thursday, March 27, 2008 8:22 PM

All replies

  • Hi

    when you uninstalled did you start at you pool deactivate, server deactivate, domain unprep then forrest unprep?

     

    if you didnt remove it like that you will get errors when reinstalling and it wont work.

     

    http://technet.microsoft.com/en-au/office/bb629431.aspx

     

    if you use this link and download the cmd line ref guide (bottom of first list) it has the commands to manually remove everything for a clean start.

     

    make sure you check the log files if you have any errors removing via cmd line as this usually mean you nedd to go to lower level eg removing server fails... have all pools been removed

     

    /MCU DATA,AV,APC,IM is a good place to start looking

     

    OCS 2007 locks its self very tightly to AD

     

    spend a few hour make sure you get everything

     

    Hope this helps

     

    Jeff

    Friday, March 28, 2008 1:17 AM