locked
My site is not properly listed on Live.com RRS feed

  • Question

  • My site www.office999.co.uk is fine on Google and Yahoo.

    Live does not list my site If you try office999.co.uk,
    http://www.office999.co.uk or even www.office999.co.uk.

    Live lists sites that link to us but not my site.

    However it finds two of my 5000 pages if you search using live.com and this text site:www.office999.co.uk.

    Why doesn't live list my site?
    Thursday, August 21, 2008 4:21 PM

Answers

All replies

  • You are currently ranking very low. Please review our blog post:  http://blogs.msdn.com/webmaster/archive/2008/01/11/i-m-not-ranking-in-live-search-what-can-i-do.aspx

     

    Monday, August 25, 2008 4:12 PM
  • Hi Brett,

    I have the same problem too with my site www.debeuf.de.

    A few weeks ago my site was listed correctly.
    When I came back from 3 weeks of holiday, I was surprised to see, that I can't even find my domain, when searching for "debeuf" only. We are the only "debeuf"s in germany. This worked before and it still works fine with google and yahoo.
    Now, when I look at the webmaster center, only 3 pages are listed, no errors and nothing is blocked.
    When I click on the 3 (pages indexed), it shows me only 2 pages and the are the less relevant of my site.


    Best regards
    Thomas
    Tuesday, August 26, 2008 5:04 AM
  •  

    hello dudes,

     

    I'm new to this platform and working an a bike, snowmobile, atv, motorcycle, pwc, boat accessories and apparels provider company http://www.powersports360.com .

    My site is crwaled by search engines but have a problem in crwaling. search engine come to my site and crwall a link one one day but it ignore inner links and crawl that inner link separately on another day. like this it is crawling my site.

     

    Is there any way to solve this problem?

    I feel very good if anybody come up with a sollution.

     

    Thanks in advace,

     

    poersports360

    Monday, September 8, 2008 5:11 AM
  • Hi, in my case I assume, that the problem was an invalid sitemap.xml file. I remember that I recently used a tool to create a new sitemap.xml, but I don't remember which tool it was. I copied over the result in my sitemap.xml. The problem was, that I copied some minus characters ("-") at the beginning of each tag. The crawler of Google and Yahoo seams to ignore that. Unfortunately none of the webmaster tools reported this error. Only Visual Studio noticed it.

    Currently I'm still not listed in www.live.de. I assume, that this will take some days.

     

    best regards

    Thomas

    Monday, September 8, 2008 8:27 AM