locked
IT Academy Exchange course not tracking progress RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I am taking the Exchange 2007 course at a local JC, and we're using the IT Academy virtual labs.  

    My Vista 32-Bit Business Edition system w/SP2 can login to IT Academy just fine, and I can complete labs, view video's, etc. without any problems... But, my progress within IT Academy's main page never updates.   For example, I have completed the first course, and started on a second, but it showed 0 of 35 sections completed for the 2nd course.

    Again, all on-line content works fine, and including the Active-X compoents, which install w/o issues.

    I have a locked down firewall at my network edge, but it permits HTTP and HTTPS traffic out, which I would assume is all that is required.   What are the minimum protocols required to permit out my firewall for the courseware to function and update properly?

    Any thoughts/assistance on getting this fixed would be appreciated...

    Thank You!

    Sincerely,

    Exch Student

    PS> FYI, this system is my personal system.  At the Junior College, it updates just fine from their systems, but there isn't sufficient time to complete all of the labs there.
    Wednesday, October 7, 2009 2:57 AM

All replies

  • Please send your query to EMAIL GONE and somone will respond to you.
    Thanks,
    Farooq Jiwani.
    Farooq Jiwani Microsoft E-Learning www.microsoft.com/elearning
    • Proposed as answer by FJ2008 Wednesday, October 7, 2009 11:54 PM
    Wednesday, October 7, 2009 11:54 PM