none
Thread with zero Views and zero Replies when it has 5 replies RRS feed

Answers

  •  I am confused by the whole issue. 

    Then it looks like two things happened.

    1.) the thread got moved and did not complete (ghost got left behind) When a move happens I believe the new record is written to new location, then cleanup should happen deleting from old location.

    2.) the op edited the title sometime after the move to new forum. 

    Only fissues can perform the necessary cleanup of ghost left behind.

     

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Saturday, July 29, 2017 10:50 AM
    Moderator

All replies

  • Please check it again, I just replied / deleted to thread to refresh status.

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Friday, July 28, 2017 10:38 AM
    Moderator
  • Please check it again, I just replied / deleted to thread to refresh status.

    Thanks for trying Dave but the situation is unchanged. However, I received notification signed off by yourself due to your reply and delete so we can probably assume that the OP is receiving notifications and that is the main issue. It will be nice to know if the owners of the site will address the problem because it should not occur.


    Regards, OssieMac

    Friday, July 28, 2017 9:22 PM
  • When I looked at the forum just now (with no filter), that thread is shown to have 8 replies and 200 views.


    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)


    When I filter on no replies, I do not see the thread:

    Friday, July 28, 2017 9:38 PM
    Moderator
  • Hi Richard Mueller,

    I am more confused than ever. The thread subject on the screen snippet that you posted is not the same as the one that I posted. However, if I select the thread subject same as the snippet that I posted, I am taken to a post with the same subject that you posted. Maybe this has all occurred because someone moved/copied the post to another location


    Regards, OssieMac

    Friday, July 28, 2017 11:07 PM
  • I see now that the title of the thread I found is slightly different. As if the OP asked the question again. The date of the post is the same, but the time is a bit later. I cannot find the earlier post, as if it was deleted. I cannot explain how your link leads to the new thread.

    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)

    Friday, July 28, 2017 11:44 PM
    Moderator
  • Thanks for trying Dave but the situation is unchanged.

    The thread you linked and the one highlighted in red are not the same thread. Check the titles, one is;

    "How sum by the condition lenght of character in excel? "

    other is 

    "How to sum the money by condition len of character (Group) in excel?"

     

     

     




    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Saturday, July 29, 2017 3:10 AM
    Moderator
  • The thread you linked and the one highlighted in red are not the same thread. Check the titles

    "How sum by the condition lenght of character in excel? "

    other is 

    "How to sum the money by condition len of character (Group) in excel?"

    Hi again Dave,

    As per my previous reply to Richard Mueller, I am confused by the whole issue. If I open the post from the thread in the Developer selected forum, I am taken to a post in a different forum selection (Excel IT Pro Discussions) and with a different Subject heading as per the 2 screen snippets below. You can emulate what occurs by selecting the Developer forum and then open the thread.


    Regards, OssieMac

    Saturday, July 29, 2017 4:23 AM
  •  I am confused by the whole issue. 

    Then it looks like two things happened.

    1.) the thread got moved and did not complete (ghost got left behind) When a move happens I believe the new record is written to new location, then cleanup should happen deleting from old location.

    2.) the op edited the title sometime after the move to new forum. 

    Only fissues can perform the necessary cleanup of ghost left behind.

     

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Saturday, July 29, 2017 10:50 AM
    Moderator
  • I have seen several ghost threads when they are moved to another forum. And they behave this way. You see the ghost thread in the original forum, but when you open it the thread is actually in the new forum. Confusing.

    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Identity and Access)

    Saturday, July 29, 2017 11:12 AM
    Moderator
  • Agreed, I see variations of this as well. Sometimes I move a thread and it never shows in destination but unusable ghost is left at source.

     

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Saturday, July 29, 2017 11:19 AM
    Moderator