none
Sign In Problem with Microsoft Forums RRS feed

  • Question

  • Dear Friends, I am using @msn.com (Windows Live Mail ID), whenever I open the website- "forums.microsoft.com" and try to login with my mail id...it takes to long time to sign in or sometimes unable to sign in, I would like to know that anyone else suffering the same problem?
    Friday, March 9, 2007 4:34 PM

Answers

All replies

  • Please help me in this regard.
    Saturday, March 10, 2007 4:51 PM
  • Yogesh, may be u have tried this....
    otherwise try to delete the cache and cookies from ur browser. I think this should solve the problem.
    Monday, March 12, 2007 7:43 AM
  • yes i also had it
    Monday, March 12, 2007 9:50 AM
  • May be the problem with ur browser cookie settings.But me too has the same time taking problem.
    Monday, March 12, 2007 10:27 AM
  • Have you tried login with other browsers like mozila and opera?
    Monday, March 12, 2007 10:55 AM
  • me too always face this problems, it seems like it got stuck in the middle when it goes to verification to  login.live.com
    Monday, March 12, 2007 4:02 PM
  • Yes the problem in not with browser, the problem is with the login policy while trying for Sign In in forums.  (login.live.com)
    Monday, March 12, 2007 5:32 PM
  • ya me to had the same problem.
    Monday, March 12, 2007 6:21 PM
  • I think that it affects due to the new Windows live login.
    Monday, March 12, 2007 7:04 PM
  • hey m8, i also think the same :) there might be lot of congestion or may be too much forwarding (redirecting) internally too.
    Monday, March 12, 2007 7:31 PM
  • Microsoft is not looking on forums what is going on here.... I think Admin should review the forum thread, so it will be better to us... even our problems can be solved easily... Sign In prblem is very major.
    Tuesday, March 13, 2007 4:53 PM
  • the admins dont get time from the main website, getting time for reviewing in the forums, seems to be impossible for the lazy admins ;)
    Tuesday, March 13, 2007 6:21 PM
  • cancel the loading page process and then refresh it. that will solve the problem. i've used this idea in my firefox browser, with IETab plugin, and it works fine.
    Tuesday, March 13, 2007 6:56 PM
  • I have found this problems in Firefox too... It looks like that microsoft is make website more favourable towards IE.. The student rockstar site stopped working on firefox sometime back and now forums...

    Start using IE and better is what sanket suggested an IE Add on in Firefox.. it resolved my problem in firefox.. Sanket can you post the link to the IE Add On for firefox here??

    Tuesday, March 13, 2007 7:03 PM
  • ya i am also facing sign in problam with rockstar home page login
    Tuesday, March 13, 2007 7:08 PM
  • check my last two replies. they address solution to the problem mentioned as thread header.
    Tuesday, March 13, 2007 7:19 PM
  • Even the IETAB in the FF for probs. There is the problem even while using IE :P sometimes it gets stuck into an infinite loop and keeps on re-requesting the site. :P it happens when you keep the site open for many hours. May be the cookie gets terminated, and it still feels that it has the cokie so it keeps on trynig to login, etc etc ::P
    Wednesday, March 14, 2007 8:32 AM
  • Yes harshil is right really feeling the problem till date.
    Thursday, March 15, 2007 7:30 PM
  • Me too facing the same problem, its hard to sign in.
    Thursday, March 15, 2007 9:19 PM
  • IE 7.0 are good but still there are problems.
    Thursday, March 15, 2007 9:42 PM
  • i agree with you m8, But it works nicely on vista. it works like a *** in winxp :(
    Friday, March 16, 2007 6:37 PM
  • I switched back to Win XP and IE 6.0
    Saturday, March 17, 2007 5:53 AM
  • But Vista is good
    Saturday, March 17, 2007 6:23 AM
  • But some problem with its working.
    Saturday, March 17, 2007 5:55 PM
  • to resolve this issue, add the sites in IE addon list. the list of sites to add are :

    1. http://studentrockstar.cybage.com/studrockstar/

    2. http://*.live.com/*

     

    Saturday, March 17, 2007 6:31 PM
  • Thanks for info friend.
    Sunday, March 18, 2007 6:15 PM
  • @yogesh and others,

    has the idea resolved your issue ? please reply.

    Monday, March 19, 2007 11:05 AM
  • no, i am still facing the same problem.
    Monday, March 19, 2007 5:02 PM
  • Just check out that you are not having any adware or spyware got in by any means... the things were running fine with me before but then there are some spyware and adware that found their way in my pc.. i tried a lot to remove them but was unsuccessful.. rite now signing in using ie is not a problem but that adware creates some problem by opening up pages and delaying the work... I have to format the whole os to remove this now.. but due to time constraints will be doing it latter...

    So just check out that you are not having any virus or something.. because things are working fine in ie6 now

    Monday, March 19, 2007 5:54 PM
  • please check that you have IE 6 and firefox 2.0.0.2.

    that's the combination i'm using and it works fine.

    Monday, March 19, 2007 8:01 PM
  • This problem occours in IE7 and IE6 too :P
    Tuesday, March 20, 2007 7:57 AM
  • How to uninstall IE7 from winxp sp2 ??? I am facing lot of problems after installing it in my winxp, and i don't see any option about UNINSTALLING it in the ADD/REMOVE thing in the control panel.
    Tuesday, March 20, 2007 7:58 AM
  •  Harshil_Patel_03b5f2 wrote:
    How to uninstall IE7 from winxp sp2 ??? I am facing lot of problems after installing it in my winxp, and i don't see any option about UNINSTALLING it in the ADD/REMOVE thing in the control panel.

    Try using some other softwares which allows to rollback to ie6.. like i had used uninstaller 2000 for uninstalling ie7 and it rolled back to ie6...

    Tuesday, March 20, 2007 9:51 AM
  • Hi, friend type your id with "@hotmail.com".
    Tuesday, March 20, 2007 10:44 AM
  • But i don't have my id ending with "@hotmail.com"
    Tuesday, March 20, 2007 5:19 PM
  • Finally the problem has been solved... try out firefox 2.0.0.3    Its the new update for the firefox.. they have solved the bug with signing in at msn... i have tried it and than telling you... so go ahead and enjoy the freedom from IE....
    Wednesday, March 21, 2007 1:05 PM
  • i'm with you varun. ff 2.0.0.3 is really working fine.
    Wednesday, March 21, 2007 5:55 PM
  • Thanks for the info.
    Wednesday, March 21, 2007 9:26 PM
  • Thanks @Varun.
    Ill try the method you suggested.

    And i also agree with the FF fans here, FF works even better than IE on devsquare site :)
    Thursday, March 22, 2007 4:12 AM