none
vsts hosted agent not working RRS feed

  • Question

  • We are having some problems with one of our hosted agents on *.visualstudio.com site, every build that gets to that host get stuck on "Waiting for an available agent", the log show this:

    Hosted Agent successfully assigned.
    Configuring connection settings for Hosted Agent
    Starting Hosted Agent
    Initializing connection to Hosted Agent

    After that it dies. error message 'Object reference not set to an instance of an object.'

    Any idea on this issue ?

    Monday, February 26, 2018 10:07 AM

All replies

  • Hi DevOps,

    Welcome to the MSDN forum.

    This forum is discussing Visual Studio WPF/SL Designer, Visual Studio Guidance Automation Toolkit, Developer Documentation and Help System, and Visual Studio Editor.

    According to your description, your issue is related to TFS build automation. Since the TFS forums have been locked, the discussion for TFS has moved. I recommend you could post your issue on Stack Overflow or Developer Community, where the MS support engineers for TFS will assist you with it.

    Thanks for your understanding.

    Regards,

    Judyzh


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    • Proposed as answer by Judy ZhuY Tuesday, February 27, 2018 5:09 AM
    Tuesday, February 27, 2018 2:25 AM
  • ok. thank you .
    Tuesday, February 27, 2018 4:44 AM