locked
Error [0x80070426] RRS feed

  • Question

  • Ok, first off, what does that mean?

     

    Second, How can I fix this?

     

    Here's the Diagnostic:

     

    Diagnostic Report (1.7.0012.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Invalid License
    Detailed Status: 0xc004f027
    Windows Product Key: *****-*****-XG66P-3KFJF-367HB
    Windows Product Key Hash: YzyvYkT8bnIDEsdCJXR0UeBhF4I=
    Windows Product ID: 89572-OEM-7232077-96360
    Windows Product ID Type: 8
    Windows License Type: COA SLP
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.000
    ID: b4f87ae1-8461-4365-b10c-688262515d37
    Is Admin: No
    AutoDial: No
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.36.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Basic
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
    TTS Error: M:20070617103946750-
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-3178-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>b4f87ae1-8461-4365-b10c-688262515d37</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.000</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-367HB</PKey><PID>89572-OEM-7232077-96360</PID><PIDType>8</PIDType><SID>S-1-5-21-2589438986-2421928868-1157822114</SID><SYSTEM><Manufacturer>GATEWA</Manufacturer><Model>06DT04B_</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Intel Corp.</Manufacturer><Version>GC11020M.15A.2010.2006.0817.0956</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20060817000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>8E303507018400E6</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Central Standard Time(GMT-06:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    The error is in the topic...

     

    I bought this computer with Vista Home Basic Pre-installed on it and I have only had it for a week. How do I fix this problem?

    Sunday, June 17, 2007 4:35 PM

Answers

  • Please try this: 


      Open an elevated command prompt (find Command Prompt in the start menu, right-click it and choose "Run as administrator") and type "net start slsvc" (and hit enter). 


      If you get the following message:


      "The Software Licensing service is starting.
        The Software Licensing service was started successfully."
      try validating again.  You can do that by clicking "Validate Windows" here: http://www.microsoft.com/genuine/


      If you get a different message please run a disk check and then run (no quotes) "sfc /scannow" in an elevated Command Prompt.  And then try validating again.


      Thank you!

    Tuesday, June 19, 2007 6:35 PM

All replies

  • Please try this: 


      Open an elevated command prompt (find Command Prompt in the start menu, right-click it and choose "Run as administrator") and type "net start slsvc" (and hit enter). 


      If you get the following message:


      "The Software Licensing service is starting.
        The Software Licensing service was started successfully."
      try validating again.  You can do that by clicking "Validate Windows" here: http://www.microsoft.com/genuine/


      If you get a different message please run a disk check and then run (no quotes) "sfc /scannow" in an elevated Command Prompt.  And then try validating again.


      Thank you!

    Tuesday, June 19, 2007 6:35 PM
  •  Vista Validation Support - MS wrote:

    Please try this: 


      Open an elevated command prompt (find Command Prompt in the start menu, right-click it and choose "Run as administrator") and type "net start slsvc" (and hit enter). 


      If you get the following message:


      "The Software Licensing service is starting.
        The Software Licensing service was started successfully."
      try validating again.  You can do that by clicking "Validate Windows" here: http://www.microsoft.com/genuine/


      If you get a different message please run a disk check and then run (no quotes) "sfc /scannow" in an elevated Command Prompt.  And then try validating again.


      Thank you!

     

    And how would I do this if I can't get anything except a web browser?  And I can't run that in safemode...

     

    Thanks

    Thursday, July 5, 2007 2:17 AM