locked
OCS Web Access Server Install Failure RRS feed

  • Question

  • When trying to activate the web access server i get these errors

    Communicator Web Access Special Activation Steps

     

     

     

    Failure
    [0x8004100E]

     

    Create Communicator Web Access Template Application Pool

     

     

     

    Success

     

    Activate Communicator Web Access WMI Instance

     

     

     

    Failure
    [0x8004100E]

     

    Cleanup For Communicator Web Access Special Activation

     

     

     

    Success

     

    Delete Communicator Web Access Template Application Pool

     

     

     

    Success

     

    Deactivate Communicator Web Access WMI Instance

     

     

     

    Failure
    [0x8004100E]

     

    Revoke Permission On Certificate

     

     

     

    Failure
    [0x8004100E]

     

    Revoke Permission On Registry

     

    Revoke Permission On Registry: SoftWare\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Perflib

     

    Success

     

    Revoke Permission On Registry

     

    Revoke Permission On Registry: SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CWAPerf\Performance\Parameters

     

    Success

     

    Revoke Permission On Registry

     

    Revoke Permission On Registry: Software\Microsoft\Communicator Web Access\

     

    Success


    Dave
    Wednesday, July 15, 2009 2:56 PM

All replies

  • I have not seen this before. but am wondering if you had a previous instance installed before loading this one.


    Mitchr |MCITP:Enterprise Server Admin, Messaging |MCTS:OCS with Voice Achievement |MCT
    Thursday, July 16, 2009 2:23 PM
  • This is the Only instance of CWA 2007 we had an lcs install that has been broken for about 2 yrs becuase of the BES server updates. and our LCS enviroment has been turned off for about 3 months.
    Dave
    Thursday, July 16, 2009 2:24 PM