locked
SQLExpress keeps sending all its data to SQL CE RRS feed

  • Question

  • Hello, I am testing Sync using SQLExpress and SQLCE using a form that lets me trigger the sync. The sync is working, but the first time I run the project the stats say it uploaded all the records in the database, and each subsequent time i run it , it tellse me zero records were uploaded. If I exit the form and restart it, the stats tell me the first time again that it uploaded all the records in the database? Is this normal?

    Thanks in Advance

    Hank

     

    Tuesday, March 15, 2011 9:23 PM

Answers

  • Sorry to have bothered you. I was deprovisioning the SQLCe database (I'm experimenting with filters on the sync) and it was deleting all the data.

     

    • Proposed as answer by Ganeshan Wednesday, March 16, 2011 10:46 PM
    • Marked as answer by HankAnzis Tuesday, March 22, 2011 5:48 PM
    Wednesday, March 16, 2011 9:12 PM

All replies

  • which provider are you using?

    Tuesday, March 15, 2011 11:30 PM
  • I'm using SqlSyncProvider and SQLSyncCEProvider
    Wednesday, March 16, 2011 1:04 PM
  • can you post some code snippet for the provisioning and the synchronization part?
    Wednesday, March 16, 2011 2:57 PM
  • Sorry to have bothered you. I was deprovisioning the SQLCe database (I'm experimenting with filters on the sync) and it was deleting all the data.

     

    • Proposed as answer by Ganeshan Wednesday, March 16, 2011 10:46 PM
    • Marked as answer by HankAnzis Tuesday, March 22, 2011 5:48 PM
    Wednesday, March 16, 2011 9:12 PM