none
Reporting Services Web Portal Online RRS feed

All replies

  • Hi Vilen,

    Welcome to the MSDN forum.

    >> Ok...we will have to restore and back ...luckily

    It seems your issue is solved by yourself through restore and back, right? If so, could you please add a reply with your solution, then mark it as answer, then will help other community members who meet the same or similar issue to easier search this useful information, then we can close this thread for you.

    If this issue persists, please feel free to let us know. Since this issue is about SSRS and our forum is to discuss the VS IDE, I will help you find the appropriate forum for your issues, thank you for your understanding.

    Best regards,

    Sara


    MSDN Community Support Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com

    Friday, January 12, 2018 1:42 AM
  • Hi Sara

    Apologies for the late replay , so we managed to back up from our dev server into production, some reports had to be reconfigured and redeployed to SSRS web portal (as there were recent changes made to production server). Otherwise it was successful, it wasn't a full back up and restore as fortunately in our case we had copy that existed in our dev server.

    We also had a copy of the ssrs projects stored locally as our teams collaborate with team foundation server which I find quite useful as well.

    Thanks

    Tuesday, January 30, 2018 7:19 AM