locked
"An unauthorized change was made to windows" RRS feed

  • Question

  • I got this message a few hours ago and i was sent here to fix it so i hope you can help. I got this message:
    http://i146.photobucket.com/albums/r257/chrislester27/***.jpg
    and in the bottom corrner i got this message:
    http://i146.photobucket.com/albums/r257/chrislester27/crap2.jpg
    I downloaded that thing and this is what it came up with:

    Diagnostic Report (1.7.0062.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: 0x0
    Cached Validation Code: 0x0
    Windows Product Key: *****-*****-3RBY2-BGQ2R-DR9M6
    Windows Product Key Hash: EYIpz/47G03lWRAOmk3kg+lR7Rc=
    Windows Product ID: 89578-OEM-7332157-00141
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {44A590A8-9A2D-4121-BC9D-37578F30BD53}(1)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: N/A, hr = 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_gdr.070627-1500
    TTS Error: K:20071019223820282-
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    WgaER Data-->
    Grace Flag: 0x0
    Commit: N/A, hr = 0xc004f012
    Reboot Flag: 0x0
    ThreatID(s): N/A, hr = 0xc004f012
    Wgaer.exe Version: N/A, hr = 0x80070002
    Wgaer.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 104 Unknown PID
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-2968-80070002_77F760FE-152-80070002_7E90FEE8-175-80070002_025D1FF3-282-80041010_025D1FF3-170-80041010_025D1FF3-171-1_025D1FF3-434-80040154_025D1FF3-178-80040154_025D1FF3-179-2_025D1FF3-185-80070002_025D1FF3-199-3_B4D0AA8B-818-80070057

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{44A590A8-9A2D-4121-BC9D-37578F30BD53}</UGUID><Version>1.7.0062.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-DR9M6</PKey><PID>89578-OEM-7332157-00141</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-2714304592-1191437367-953324204</SID><SYSTEM><Manufacturer>Gateway                         </Manufacturer><Model>MT6452                          </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies LTD</Manufacturer><Version>84.06   </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20061127000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>EE333507018400EE</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>GATEWA</OEMID><OEMTableID>SYSTEM  </OEMTableID></OEM><BRT/></MachineData><Software><Office><Result>104</Result><Products><Product GUID="{91120000-002F-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>104</LegitResult><Name>Microsoft Office Home and Student 2007</Name><Ver>12</Ver><PidType>0</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults> 

    Spsys.log Content: 0x80070002

    Thanks for any and all help
    Saturday, October 20, 2007 4:51 AM

Answers

  •  

    In order to get clear the message "This coppy of Windows is not genunie " in the corner of your screen, You need to reboot your computer twice.

     

    Please reboot your computer again and let us know.


    Thanks,

    Satish

    Microsoft

     

     

     

    Saturday, October 20, 2007 9:04 PM

All replies

  • Hi Redsox33,

     

    According to MGADiag report, there was a tamper detected on your computer on 2007-10-19 at 10:38 PM (TTS Error: K:20071019223820282)

     

    Have you installed any software around that time? Was there any system changes?

     

    Could you please reboot the system and see if it fixes the problem?

     

    Thanks,
    Satish

    Microsoft

     

     

     

    Saturday, October 20, 2007 5:48 AM
  • Hello,
    Thanks for the help, i restarted my lapto and i still have the "This coppy of Windows is not genunie " it the corrner of my screen. The only thing i downladed (i think) was a Fire Fox update.... I dont rembember what time it was when i  downloaded it. Please keep the help coming!
    Saturday, October 20, 2007 7:19 PM
  • Visit http://www.microsoft.com/genuine/ and click on Validate Windows, then restart your computer.  Does this solve the problem?  If not, try the following:

     

    You can reset your Windows Vista activation by performing the following:

     

    1. Click on the Start button and in the Start Search box type in:  slui.exe 4

     

    2. Press the Enter key on your keyboard.

     

    3. Select your Country.

     

    4. Follow the instructions for phone activation.

     

    5.  Once completed, restart your computer.

    Saturday, October 20, 2007 8:50 PM
    Moderator
  •  

    In order to get clear the message "This coppy of Windows is not genunie " in the corner of your screen, You need to reboot your computer twice.

     

    Please reboot your computer again and let us know.


    Thanks,

    Satish

    Microsoft

     

     

     

    Saturday, October 20, 2007 9:04 PM
  • Thanks for the help folks. After restarting my computer twice it has gone away. Just wondering if anyone knows why this happened?
    Thanks for the help, Chris
    Tuesday, October 23, 2007 12:54 AM
  • I was getting the same message after an hour after logging in. I couldn't then use the Printer, Control Panel, Freecell etc. If I rebooted everything was OK for an hour or so when the message reappeared. I did virus checks and Restores to no avail. I then tried Spybot - Search and Destroy which found and removed some Malware - ever since then I have had no problems
    Friday, December 5, 2008 7:02 PM