locked
WHSoobe.exe /server not working RRS feed

  • Question

  • when i startup WHS it comes up with the WHSoobe.exe /server screen (aka WHS setup) but i get the error saying it can not continue.

    now i get bugged everytime i restart it.

    is there any way round this?

    NB i have tried going via whsoobe.exe and not using the server swich and all iget is the entger the server name and thats it.

    as this is for a client (our company install's them for the client) i can not leave it in.

    Please help ASAP as the client is getting on my case.

    WHS is an oem version.

     

    Sunday, June 1, 2008 4:08 PM

Answers

  • I think your best option would be to perform a server reinstallation which would reinstall the OS but preserve the data.

     

    Has this always been the case or is it a recent event? If its recent, do you know what caused it? Incompatible software, bad add-in, etc?


    Andrew

    Sunday, June 1, 2008 4:13 PM
    Moderator

All replies

  • I think your best option would be to perform a server reinstallation which would reinstall the OS but preserve the data.

     

    Has this always been the case or is it a recent event? If its recent, do you know what caused it? Incompatible software, bad add-in, etc?


    Andrew

    Sunday, June 1, 2008 4:13 PM
    Moderator
  • I have done fresh installs 4 times now.
    this as always happend on the WHS system even the connector has issues trying to find the server (though the work around soves that)

    How would a reinstall sove this?

    when installing it says setup is already running then compleates.

    Sysprep also fails on WHSsetup saying that the file is not a service

    This is the first time on all the WHS Systems i have done which does this.

    I will do a server  reinstallation and post back


    Sunday, June 1, 2008 5:19 PM
  • after doing a re-install whsoobe.exe worked like a dream.

    thanks alot for your help.
    Sunday, June 1, 2008 7:14 PM